En lille perle i Schwarzwald

clip image002

Efter et herligt høsttræf i Bregenz, var turen lagt til besøg hos venner i Schweiz. og derefter 3uger ud i det blå, eller retter sagt derhen hvor der var blå himmel.

Dette bragte os over Alsace til Schwarzwald, hvor vi fandt, for os en Perle af en Campingplads, i den centrale del af området.

En lille times kørsel fra Freiburg kom vi til en lille by, på Landstrasse B 294 (Halbmail)og lidt oppe fra vejen så vi et typisk Schwarzwald hus, med et skilt på taget (Trend Camping). Dette måtte undersøges nærmere!!.

Det var et yngre par der havde overtaget Campingpladsen for tre år siden, og den havde været misligholdt på flere måder, det oprindelige navn var (Schwarzwald Camping), dette står stadig i nogle Camping bøger, men den er nu omdøbt til Trendcamping. (info@trendcamping.de) På deres hjemmeside findes en lang række nyttige informationer, samt et flot billede galleri med gode billeder af pladsen, samt omgivelserne.

Pladsen er anlagt i terrasser med udsigt til det skovbevoksede Schwarzwald, alt ånder fred og ro og det nye værtspar, vil hjælpe til med alt hvad der er dem muligt. De sanitære forhold på pladsen er ok.

Masser af udflugtsmål i området enten i bil eller på cykel, vandre stier er der masser af, men den store overraskelse var at deres Camping gæster, får et rejse kort til Tog/Bus og kan rejse gratis rundt i hele Schwarzwald, på kryds og tværs fra Offenburg i nord til Waldshut i syd ,og der kan også tages cykler og Hunde med i toget for et mindre beløb.

På pladsen er der en lille restaurant, men ellers er der gode spise muligheder nede i byen, Halbmail som ligger i gåafstand.

Vi kan anbefale pladsen som meget centralt i hjertet af Schwarzwald, og i rolige omgivelser, vi kan også oplyse at alle medlemmer af NCR (De 4 Skandinaviske klubber),har DCK forhandlet sig frem til en rabat på 15% på pladslejen, strøm betales efter forbrug.

Adresse:

Trendcamping Wolfach Fam. Thomas Krieg Schiltacher Strasse 80 D-77709 Wolfach-Halbmeil

GPS. N 48`17`28,02 –  E 8`16`41.94

DCK 1168  Lene og Børge Jensen