Kreds Fyns 30 års fødselsdagsstævne  

I forbindelse med kreds Fyns generalforsamling afholdt vi også kredsens 30 års fødselsdagsstævne. Det foregik i weekenden den 1-3 marts i Gelsted markedsforenings lokaler i Gelsted.

Fredag aften skulle hver vogn medbringe en kage som stævne gebyr og med deltagelse af 18 vogne var det et helt sønderjysk kagebord der blev opsat. Der var alle slags kager både store og små og der var også nogle der havde været meget kreative.

clip image002Bestyrelsen ankom allerede om torsdagen for at få gjort klar til de andre skulle komme og for at få handlet ind lagt strøm og vand ud for det skal jo ikke mangle noget når der inviteres til fest.

 

 

 

clip image004Fredag var vi så klar til at tage imod og dagen startede med solskin og lidt blæst men efter årstiden flot vejr og folk kom løbende over hele dagen og der blev rigtig snakket og hygget i det fine vejr og der var enighed om at vor herre absolut måtte være medlem af kreds Fyn. Alle vogne var ankommet til standerhejsningen kl. 18.00.

 Fredag aften var der som tidligere omtalt kaffe bord med de medbragt kager og kredsen gav kaffen og deltagerne hyggede sig.

Lørdag kl. 9.00 var kreds Fyn så vært ved morgenbord med kaffe, te, rundstykker med tilbehør til alle deltager også til dem der kun kom til generalforsamlingen og klokken 10.00 startede kreds generalforsamlingen som forløb i god ro og orden, den var overstået på lidt over en time.

 

clip image006De flittige kredsmedlemmer blev hyldet.

Efter generalforsamlingen var der gratis sodavand og fadøl til alle, hvor fadøllet var sponsoreret af Middelfart Sparekasse.

Lørdag eftermiddag var der meget stille hvor alle slappede af og gjorde klar til fødselsdagsfesten om aftenen.

 

clip image008Kl. 18.30 var alle mødt op til fest i markedsforeningens lokaler og maden var klar.

Maden var god og faldt i alles smag vi havde da ingen klager. Under og efter spisningen var der musik af John K. Der blev snakket godt under spisningen og deltagerne havde husket det gode humør efter spisningen var der kaffe og deltagerne kager blev igen sat frem og så var der fri dans og der var ikke nogen som gik sultne i seng så vi havde en vellykket aften som kreds Fyn gerne vil sige deltagerne tak for, det var bare en skam at der ikke var flere fra kredsen der bakkede op om arrangementet.

clip image010Søndag kl. 10.30 var der stander strygning med tak for denne gang.

Pbv.

Per Jensen