Pinsen 2011

Skamstrup Camping

DCK Pinsen i Skamstrup 2011 042

Torsdag.

 Vi er et par halvgamle Jyder der har bestemt at vi vil holde Pinse på Skamstrup (det er vores yndlingsplads på Sjælland). 

Vi tog af sted torsdag eftermiddag, men vi kan jo ikke køre så langt på en gang,  så vi tog en lille overnatning ved broen i Nyborg.

Vi ankom til Skamstrup før middag og fik stillet op. Så var der frokost langbord. Den var lidt våd og varede meget længe, for nogle til langt ud på natten.

Pinselørdag.

Lørdag formiddag var der cykeltur de friske, og dem der havde cykel med. Det havde vi desværre ikke, så vi tog vores lille bil og kørte en tur til Mørkøv. (Vi skulle også have lidt købt ind). Da alle, mere eller mindre trætte og med et lille styrt undervejs, vendte tilbage, var det blevet tid til at få lidt mad i maven. Bordene blev stillet frem og der var langbord igen.

Om aften var der ”fest banket ” i udestuen. Det var hyggeligt og der blev sunget et par af ”vort hjemlands vemodige sange” under megen snak og grinen!

1 pinsedag.

Søndag morgen var der pinsemorgenbord med ”friskbragt” franskbrød af forskellige slags, og vi delte så vi fik smagt det meste.

Til frokost lavede vi et stort ” halvmåneformet langbord” oppe på græsplænen ved klubhuset. Det var fint så kunne alle se hinanden. Da vi havde tygget af munden, blev der kaldt til leg. Vi startede med at køre trillebør med bind for øjnene og vejviser på ladet. Det lykkedes ikke lige godt for alle, nogle var på vej ned ad skrænten og andre væltede. Det var også svært med den” vejviser”. Men det var sjovt.  Derefter var der ”Skiløb”. Det var meget svært at få tre mand til at gå på samme ski på en gang. Der var mange, der måtte en tur i græsset. Bagefter var der mere stilfærdigt hestesko kast, og til sidst var der en lille præcisions konkurrence: Hvem kan få  en banan i et glas når den hænger i en snor om livet bag på og glasset står på jorden? Det var svært.

Til sidst var der præmieuddeling til vinderne af de forskellige lege.

Vi fik blandt de andre muskler, også rørt latter musklerne den eftermiddag.

 Søndag blev sluttet af med fællesspisning og langbord, det var hyggeligt, men det blev hurtigt koldt, så vi brød tidligt op.

2 pinsedag.

Mandag formiddag pakkede vi sammen og kørte videre til familiebesøg i København.

Vi vil gerne sige mange tak til arrangørerne for et godt stævne, det var hyggeligt og vi føler os altid velkommen på Skamstrup.

Tak for det

2687 Ellen og Jørgen.

DCK Pinsen i Skamstrup 2011 002

DCK Pinsen i Skamstrup 2011 014

DCK Pinsen i Skamstrup 2011 016

DCK Pinsen i Skamstrup 2011 018

DCK Pinsen i Skamstrup 2011 047

DCK Pinsen i Skamstrup 2011 061