Kreds Jyllands Nytårsstævne

Traditionen tro, (15. gang) havde Ruth og Jakob Kjærsgaard inviteret til nytårsstævne i Kollund ved Herning. Vi deltog 14 vogne, med repræsentation fra alle kredse. Træffet foregik ved Kollund forsamlingshus.

Torsdag den 29.12 var der indkørsel fra kl.12.00 hvor Erik Frank og Jakob fik gelejdet vognene på plads, de blev placeret på den tilknyttede boldbane. Fredag aften var der fælles kaffebord i forsamlingshuset. Her blev stævnets program gennemgået på bedste vis.

Stævnets ide er, at alle både skal være gæst og gæstgivere. Man skal både yde og nyde. Det betyder, at man ved tilmelding til Ruth, får talt sig frem til hvilken ret man skal have med til festen nytårsaften. Dette medfører et sandt orgie af dejlig og velsmagende mad, da alle jo gør deres bedste.

Lørdag var der standerhejsning kl. 09.45 Herefter skulle der pyntes op i salen og pustes ca. 100 balloner op. Kl. 12.30 blev der serveret gullash suppe ude i den friske natur.

Herefter blev der gjort klar, så alle kunne mødes i forsamlingshuset til Dronningens nytårstale. Efter dette, begyndte aftenens nytårsfest i den flot pyntede sal.

De mange retter kom som perler på en snor, og afsluttedes kl. 02.00 med en dejlig suppe.

Aftenen igennem var der godt fyldt på dansegulvet, hvilket afspejler det gode humør som alle deltagerne var mødt op med. Kl. 12.00 blev der skålet i champagne, og derefter blev nytåret behørigt skudt ind. Herefter fortsatte dansen.

Søndag formiddag var der standerstrygning kl. 11.30 Bagefter var der lejlighed til at spise rester fra aftenens fest. Ved standerstrygningen var der en samlet tak til Ruth og Jakob, for igen at skabe gode rammer for en god og dejlig nytårsfest. Vi ser frem til en gentagelse nytårsaften 12/13

Venligst

DCK 2869 Ulla og Søren Kirk

Vogne paaboldbanen

Foto: DCK