Petanquestævne 2012

I weekenden 10-12. August 2012 blev der traditionen tro afholdt Petanquestævne på Ulbølle Petanqueklub baner og med overnatning på Syltemae Camping ved Vester Skerninge.

Der var tilmeldt 10 vogne til stævnet så der var mulighed for nogle gode hold hvilket der da også blev, der var 8 hold i alt.

Alle vogne ankom torsdag og fredag så alle var klar til kamp om lørdagen. Fredag aften klokken 19.45 var der standerhejsning hvilket forløb som det skulle.

Lørdag kørte vi fra campingpladsen klokken 9.45 i samlet kortege og var fremme ved banerne i god tid. I år var det igen Mogens og Randi der stod for stævnet og ligeledes for turneringsplanen og som sørgede for det praktiske med hjælp fra deltagerne og alt forløb godt. Som vi plejer, blev der spillet 2 runder

før frokost og 2 runder efter frokost og som det fremgår af billederne var vejret igen i år perfekt med sol og tørt vejr. Efter turneringen var der flere der kørte til Fjellebroen for at få en Gammeldags is med guf og hele svineriet.

Klokken 16 var der så Happy Hour hvor der rigtig blev hygget i det fine vejr.

Om aftenen var der fællesspisning i hallen hvor der var nogle af deltagerne der var gået sammen om at lave aftensmad og menuen var stegt lever og hakkebøf med bløde løg, Der blev stegt bøffer på en grill og lever på en anden og på den tredje blev der stegt 1,5 kg løg og dertil var der både kartofler og brun SOVS.

Efter spisningen var der præmie overrækkelse til de heldige/dygtige spillere. Vindere blev.

3 præmierne gik til 2942 Raili Buch og 2413 Ole Rasmussen

2 præmierne gik til 2514 Peter Johansen og 2947 Edwin Borkner.

1 præmierne gik til 2976 Elizabeth Andersen og 2640 Helge Poulsen.

Det skal lyde et hjerteligt tillykke til Vinderne 2012 fra Kreds Fyns Bestyrelse og på gensyn i 2013.

Pbv. Per Jensen

Foto: DCK