Kreds Fyns Kr. Himmelfartsferie/ Fugleskydning

Onsdag d. 16 maj drog vi af sted mod Helnæs. Det skulle vise sig at det ikke blev nogen kedelig ferie. Vi ankom til pladsen ved middagstid, men allerede på vej derud, oplevede vi det flotteste landskab, med bakker, snoede veje og vand. Det var rigtig flot.

På Helnæs Camping havde DCK fået tildelt en hel gade med ca. 25 pladser, og vi blev 23 ,så det passede fint. Hele pladsen havde flot nyslået græs og nogle kunne endda få lidt havudsigt.

Mange pladser har også gode læ-muligheder. Det kunne vi godt have brugt de første dage vi var der, for det blæste ret meget. Toiletforholdene er fine, og der er gratis bad.

Torsdag kl. 9 30 var der standerhejsning og vejrguderne havde valgt, at vi skulle have den største regnbyge lige da flaget skulle op. Men det tog vi med godt humør,(nogle dog i læ i et fortelt.) Men så klarede det op, og vi fik afviklet gummistøvlekast i nogenlunde godt vejr. Det var rigtig sjovt. Ligeledes gik det også fint med fugleskydning, hvor Marianne blev fuglekonge, med lidt hjælp. Pistolskydning blev også afviklet samme sted.

Fredag var der planlagt en tur ud til Helnæs fyr og Maden. Det var vores campingchef Eigil, der velvilligt guidede os rundt og lukkede os ind i fyrtårnet, hvor der var en fantastisk udsigt fra toppen. Der var ca. 110 trin derop. Derefter ud til Maden, hvor vi blev orienteret om planter og dyr. Det var en god naturoplevelse og Eigil var god til at fortælle om det.

Lørdag var til fri afbenyttelse, og flere havde valgt at se nærmere på Assens by.

Gennem alle dagene havde vi et godt samvær, hvor vi flere gange spiste sammen, enten med langbord ude, eller inde i et samlingsrum med gang i brændeovnen.

Vi havde også bueskydning og “Slå søm i træstamme”. Det var noget der kunne få smilene frem.

Søndag var det så slut på en dejlig lang weekend.

Helnæs Camping kan også varmt anbefales og Per har nu fået lavet en aftale om at det bliver en samarbejdsplads.

DCK 907

Hanne & Peder

Foto: DCK