24-06-2013 18-46-54

Nu er der en løsning, der sparer skader på bilens kofanger, og giver dig mulighed for at gå tilbage til uden at komme ud af bilen flere gange. Koppla Fix er en opfindelse, der gør det nemt, når du går tilbage til trailer, båd trailer, hestetrailer eller campingvogn.

Efter mange års erfaring, jeg har set behovet for en back hjælp. Alle tidspunkter, hvor jeg er faldet, gået ud af bilen, bakket væk igen, og til sidst forsøgte at trække campingvognen eller traileren til anhængertrækket, så har denne idé opstod, fortæller opfinder og iværksætter Alf Åberg. Ideen er at gøre det nemt at sikkerhedskopiere og nemt at Koppla Fix butik, når ikke er i brug.

Koppla Fix bruges nemt ved teleskopstang bruger magneter på bilens anhængertræk, og den anden pin af traileren. Så er det bare at sidde i bilen og tilbage det med stor nøjagtighed. Når pindene mødes, kun hejse traileren over anhængertræk.

Når Koppla Fix ikke bliver brugt, er de ikke længere end 20 cm, og er praktisk at have i døren lommen eller handskerummet for at lette tilgængeligheden.

Alle typer af bevægelser, metal, gummi eller plast, arbejder med Koppla Fix leveres i en kasse, 22x13x3 cm, med manual og materialer.

Med Koppla Fix, får du et overskueligt værktøj, små til at gemme, når den ikke er i brug, overkommelige og sendt som breve.

Kontakt                                                                                                 www.alconsult.se                                                          
kopplafix@gmail.com
AL Konsult, Vinbärsvägen 14,
SE- 371 46 Karlskrona
Sverige

 24-06-2013 18-47-52

 

 

 

 

 

Länk till fim på Youtube, http://www.youtube.com/watch?v=QQ46kF1-k9A