I weekenden i uge 37, skulle der være et naturstævne i Bogense. Vi kørte derop allerede om torsdagen, så vi kunne få en “afslapningsdag”. Per som var den ene af dem, som stod for stævnet, havde reserveret en stribe pladser ,så vi kunne ligge samlet. Det var rigtig fint. Der var 9 vogne, 6 fra Fyn, 1  fra Jylland 1 fra Als & 1 fra Sjælland Nå, men fredag startede fint , med godt vejr, og i løbet af dagen kom de forskellige vogne på plads. Kyst Camping er for øvrigt en rigtig god campingplads, med jævne pladser og god udsigt til havet, fra de fleste pladser. Der er også gode sanitetsforhold.   Om aftenen prøvede vi at lave lidt langbord, og  senere mødtes vi med vores kaffe i samlingsstuen og Randi havde bagt kage til os.

Lørdag morgen skulle vi så af sted til Æbelø. Der var ca. et kvarters kørsel til stedet hvor vi skulle gå fra. Der var aftale med en tidligere skovfoged, Kiholm, om at guide os rundt. Tidspunktet var beregnet på at vi kunne gå over vandet ved 9 tiden, for at vandet skulle være faldende. Det var det også, men  det meste af turen over havde vi vand til knæene. Nogle havde taget waders på, mens andre gik i bare tæer. Det var en hård tur for nogle. Efter ca 1 time var vi nået i land på øen. Derefter  gik turen rundt på øen hvor Kiholm fortalte om alt muligt vedr. natur, og selvfølgelig også mange selvoplevede ting. Han var virkelig god til at sætte kulør på. Vi så en masse dyr, og de lever på naturens præmisser, for de eneste der kommer er turister. Vi havde taget madpakker med derover, for det ville blive en lang tur,,,Helt nøjagtig havde vi gået 15,6 km. Klokken ca. 16 var vi hjemme på pladsen. De fleste kunne hurtigt finde en stol , og så tog vi os en hyggebajer. Mens de fleste var på Æbelø, havde Randi & Hanne m.fl. gjort kartofler klar til aftensmaden. Vi skulle nemlig have STEGT FLÆSK m. persillesovs. Der var gang i  5 griller, så der blev hurtigt stegt flæsk. Sovsen var rigtig god,  og det hele smagte fantastisk.  Tak for mad. Vi sad ude under en markise  med udvidet solsejl, og næsten alle sad i tørvejr, selvom det regnede  meget af tiden, men jeg syntes vi havde det hyggeligt, det tror jeg de fleste mener. Det blev ikke sent denne aften, for alle var trætte efter ø-turen, så da klokken slog 22, tror jeg de fleste var på vej i seng. Søndag morgen  vågnede vi op til et værre møgvejr. Det blæste og det regnede, så det var godt at vores ø-tur var i går. Vi pakkede sammen og sagde pænt farvel og tak for en dejlig week-end.

Hanne & Peder DCK 907

038

P9139235

P9149243

P9149252

P9149263

P9149264

P9149267

P9149269

P9149278

P9149284

P9149295

P9149307

P9149310

P9149314

P9149323