Tilrettelæggernes tur gennem Tyskland til Eberbach Vi er på vej til træf i Tyskland for” Drengerøve og Barnepiger” Vi mødtes med Lillian og Henning nede ved grænsen søndag formiddag. Efter et par indkøb og lidt frokost startede vi syd på kl. 13. Det gik fint de første km, men allerede ved afkørsel 7 Bregendorf var der kø (stau) helt hen til Kielerkanalen (Nordoestkanalen) Den var mere end 23km lang, og det varede 3 timer med at køre 60 km. Ved Elbetunnellen var der til gengæld fri bane. Efter Elbetunnelen var der vejarbejde og kø igen, og kl 19 om aften kørte vi ind på Allertal rasteplads. Da havde vi kørt 250 km på 6 timer. Vi havde i hvert fald ikke overskredet nogen hastighedsgrænser! Der var ingen lastbiler på vejene, men det føltes som om det halve Tyskland var ude at køre den søndag eftermiddag. Mandag morgen startede vi kl 8 fra Allertal og så kørte det bare der ud af – der var mange lastbiler men trafikken gled let af sted. Efter Fulda var der langt mellem tankstationer og rastepladser og både vores bil og vi selv trængte til at få noget føde. Lige før tankmåleren kom til det røde felt fandt vi en lille tank, og så blev bilen mæt, men vi måtte vente lidt med vores mad. Ved 13 tiden fandt vi en lille plads i solen hvor vi kunne spise vores mad. Vi holdt en lang pause så det passede med at vi var fremme ved Eberbach camping til kl 15. På vej fra Amorback til Eberbach kørte vi ned ad en snoet vej gennem skoven og bjerge. Det var utroligt smukt med alle de skønne efterårs farver. Det tog kun 7 timer at køre de sidste 500 km- selv om vi holdt en lang pause. De deltagere der kom en uge senere til stævnet havde slet ingen problemer med trafikken

1645 Lillian & Henning – 2687 Ellen & Jørgen

DSCN4971

IMG 2967

IMG 2968