Næsten alle 19 vogne var ankommet til Bredäng camping i Stockholm inden standerhejsningen søndag d.13 april. Efter standerhejsningen var der Happy Hour og orientering om morgendagens tur til Gamla Stan og alle fik udleveret ugekort , til de offentlige Transportmidler.

Mandag startede vi med at gå, de 700 m. til Metroen, så var vi ligesom varmet op til, at trave i tre timer, rundt i Gamla Stan, sammen med alle tiders Danske guide Rie, som havde boet i Stockholm siden 1976, hun kunne virkelig Stockholms historie.

Tirsdag drog vi af sted, til Globen, Stockholms svar på Parken i Kbh. Vi fik en times rundvisning, med en svensk guide, som fortalte om de mange muligheder, som Arenaen, kunne bruges til. Efter rundvisningen, gik turen hen til Sky View, hvor der var to kabiner, med plads til ca. 15 personer i hver, som førte os op udvendig, til toppen på Globen, 130 m. over jorden, til alle tiders udsigt, ud over hele Stockholm. Turen der varede ca. 25 min. var virkelig en oplevelse, i det klare vejr.

Onsdag var helliget påskefrokosten, som blev afholdt, ved langbord i flot forårsvejr.

Torsdag sejlede vi fra Gamla Stan, til Vasa-museet, hvor vi atter mødtes med vores danske guide Rie, det var også en stor oplevelse, man får altså mere ud af det, når der tales dansk. Efter Vasa fortsatte vi til Skansen, det er et frilandsmuseum, der viser det meste af alle egne af Sverige.

Fredag var fri, til om aftenen, hvor vi atter tog til Gamla Stan, hvor der skulle være festmiddag, et hyggelig sted, hvor der var bestilt, Rejecocktail og Rensdyrfilet med diverse, det var rigtig Guf. Efter middagen hyggede vi lidt og drog derefter på egen hånd ud i det sene aftenliv.

Lørdag var til ture på egen hånd, indtil kl. 17, hvor vi holdt standerstrygning og fik sagt farvel. Derefter gjorde vi klar til hjemturen søndag morgen, efter en god påsketur, med mange oplevelser. Stor tak til Inge, Jens, Dorte og Leif for et godt stævne

2610 Edel og Preben Baltzer

Stockholm 2014-01

Stockholm 2014-02

Stockholm 2014-03

Stockholm 2014-04

Stockholm 2014-05

Stockholm 2014-06

Stockholm 2014-07

Stockholm 2014-08

Stockholm 2014-09

Stockholm 2014-10

Stockholm 2014-11

Stockholm 2014-12