På Møllegårdens Camping, Thurø, Svendborg

Stævnet var henlagt til Møllegårdens Camping på Thurø. Det er en 2-stjernet plads beliggende i et naturskønt område tæt på vandet. Den er velholdt, ren og absolut et gensyn værd.

Programmet startede torsdag kl. 10 med støvlekast. Det er kun kvindernes resultater som tæller i konkurrencen, men mænd er naturligvis velkomne til at demonstrere deres færdigheder. Efter at have set Ole kyle støvlen ud på ca. 24 m! følte jeg ingen trang til at vise mine evner. Ikke for at være negativ, men er der ikke klart overtrådt?

Efter støvlekast skulle der skydes med pistol. Som det fremgår af billedet er banekommandør Mogens Hansen sit ansvar helt bevidst. Ikke alene lægger han an til et prøveskud mod et æble – kendere kan se, at det er et Pink Lady fra Sydafrika købt i REMA 1000 i Fløng – han har også overskud til at tænke på eventuelle høreskader. I mangel af et høreværn, stiller Peder sig storsindet til rådighed. Dejligt at se, at man ikke går på kompromis med sikkerheden!!

Inden fugleskydningen afvikles der en lille frokost.

Efter frokost var det tid til fugleskydning. Når jeg ser på antal skud på fuglens dele, er der noget som tyder på, at luftbøssen trængte til lidt justering.

Dagens resultater blev:

Fugleskydning
Venstre Vinge 10 skud 2434 Joan
Højre vinge 50 skud 2960 Henning
Halen 18 skud 2605 Jørgen
Hovedet 25 skud 2970 Christina
Brystet 61 skud 2960 Henning

Pistolskydning og støvlekast for kvinder
1. præmie 2225 Inge
2. præmie 2130 Marianne
3. præmie 2960 Sanne

Fredag formiddag havde vi fri. Nogle brugte formiddagen på en nærliggende minigolfbane, vi brugte tiden på en tur til Svendborg for bl.a. at købe forfang til en fisketur og nye kartofler til aftenmaden

Om eftermiddagen var der happy hour. Et flot arrangement med små hjemmelavede retter, godt vejr og god stemning.
På et tidspunkt skal mænd vise, at de er mænd og stadig kan håndtere en hammer. Der blev indbudt til sømkonkurrence.

Efter 1. runde var der stemning for en runde mere, men man manglede lige et offer. Og hvad er mere naturligt end at invitere landskassereren på en bondebarbering? Men først skulle jeg gennemgå en mindre test. Kunne jeg holde på en hammer? Og så var jeg godkendt. 60 kr. fattigere nød jeg resten af eftermiddagen.

Aftenens langbord var med god levende musik, leveret af Preben og Bjarne.

Lørdag formiddag brugte Mogens og jeg på en lille fisketur. Vi vandrede ud til sejlrenden og lavede nogle mesterlige kast. Det blæste lige i overkanten, så derfor blev det en ret kort tur.

Søndag var det tid til afslutning og afsked. Men inden da skulle Randis runde dag markeres. Mange af os stod friske og sang kl. 8. Af billedet fremgår tydeligt, at Randi er i chok – sang vi virkeligt så dårligt?

Efter at have arrangeret en generalforsamling i St. Bededagsferien, er det flot, at kredsen så kort tid efter igen kan levere et kvalitetsstævne.

Med venlig hilsen
DCK 2225 Inge og Bjarne Rusbjerg

DSCN2206

DSCN2209

DSCN2211

DSCN2213

DSCN2223

DSCN2226

DSCN2232

DSCN2232

DSCN2235

DSCN2236

DSCN2241

DSCN2244