Etter innkjøring på fredag var det servering av grillede pølser med brød utenfor samlingslokalet, før regnet sendte alle innendørs.
Der ble så treffet høytidelig åpnet, med de tre lands nasjonalsanger, før DNS flagget gikk til topps i flaggstangen.
Lørdag morgen var det utflukt med buss til hemmelig sted. Det viste seg først å være til en landhandler med eget røykeri, hvor det ble produsert tradisjonelle svenske pølser, og hvor det var røyking av fisk. Deretter gikk turen til Grenna, for diverse innkjøp og ev. besøk på Polkagrisfabrikk.
Til slutt besøkte vi en gård hvor det gjennom året blir arrangert diverse marked. Der var det en liten butikk hvor de solgte alle mulige sorter krydder. Der var også en liten kafé og en bod der det var mulig å kjøpe nystekt fisk med tilbehør. Vi fikk også en liten demonstrasjon av Agility, lydighetskonkurranse for hund.
Tilbake på campingen var det loddsalg og felles langbord med loddtrekning, før regnet igjen sendte alle innomhus.
Søndag kom med strålende sol. Noen svensker måtte pakke sammen og dra, ettersom 2.pinsedag ikke lenger er helligdag i Sverige, mens vi andre var invitert til sammenkomst hos Peder Frederiksen, fra DCK, som kunne feire sitt 40. DNS-treff. Det viste seg også at Agneta og Ulf Anderson, fra Sverige, var på sitt 30. DNS treff, og undertegnede på sitt 20de.
Utover ettermiddagen ble det kastet 50, et kastespill hvor alle kan delta. Det mistenkes at svenskene har ligget i trening, for i begge omgangene gikk seieren til en svensk.
Igjen ble kvelden avsluttet med grill og langbord. Det er alltid hyggelig å kunne være sammen i godt lag.
Mandag morgen var det tid for avslutning med flaggfiring og overlevering av flagg til Norge, som overtar stafettpinnen og skal arrangere DNS-Pinsetreff neste år. Vi håper å treffe alle igjen da.

DCK 2763
Gerd og Jørgen Snoen
Norge

DSC00500

DSC00503

DSC 1214

DSC 1218

DSC 1223