Historien om vores første stævne med DCK.
Det hele startede i 2014 med, at vi havde hørt fra venner og familie, at DCK måske kunne være noget for os.

Da der så opstod en mulighed for at blive medlemmer via et arrangement hos Slagelse Outdoor, sagde vi til hinanden, at det måske var en ide at prøve camping på denne måde – og vi blev meldt ind uden de store armsving.

Da vores kalendere var fyldt godt op for 2014, var det først her fra starten af 2015, at vi fik mulighed for at deltage i det første stævne – Mad og Grand Prix på Boeslunde Camping.Med til historien hører lige, at vi har købt en ny campingvogn for at bruge mere tid på denne ferieform, end vi tidligere har gjort. Det er i øvrigt en LMC Musica 562E, som vi allerede er blevet meget glade for, til trods for de (misundelige ?) røster, der omtaler LMC som Ligner Meget Campingvogn – vi synes nu det er Lidt Mere Campingvogn, og vi har ikke planlagt at sælge pølser fra den, som det måske kunne falde naturligt fra andre mærker.

Nå, tilbage til stævnet – vi fik kørt på plads det anviste sted, og blev straks modtaget på det hjerteligste af de andre deltagere, også de medlemmer, der ikke er i familie med os ! Det virkede med det samme hyggeligt, og alle havde en stor vilje til, at vi skulle føle os godt tilpas allerede fra starten.

Vi var lidt fraværende fredag aften på grund af et andet arrangement hjemme i ”reservatet” i Skælskør, men vi fandt da gennem mørket den lange vej til Boeslunde – helt uden sammenligning den længste tur, vi endnu har foretaget i LMC’en !

Lørdag – sædvanen tro kl 10 – mødtes vi så til vores første standerhejsning, hvor vi jo lige skulle ”ses an”, det var fuldstændig smertefrit, og igen følte vi os velkomne i folkets midte !
Opgaver blev delt ud, og snart var herrerne i gang med forberedelserne til aftenens store menu, og der blev gået til den i køkkenet, ja, knivene glimtede overalt ! Fars blev rørt (altså det hakkede kød !) og æbler, gulerødder, kartofler og kål i rå mængder blev tilberedt. Muligvis tiltog jeg mig privilegier, der normalt ikke tilfalder nybegyndere, i hvert fald blev jeg allerede inden middag ekskluderet fra klubben første gang – grunden er stadig lidt uklar, måske som følge af, at opmærksomheden var delt mellem seriøs madlavning og alvorlige forsøg på ikke at komme til at lide af væskemangel i det lune køkken.

Undervejs blev det halve køkken okkuperet af vore bedre halvdele, som havde fået en aftale om at fremstille bolcher – en udlægning gik dog mere i retning af, at man gerne ville holde lidt øje med, at der nu også blev fremstillet mad.

Laaangt hen på dagen nåede vi så til den sidste finjustering af hovedretter og dessert, stuvet hvidkål med frikadeller og medister, karrykål samt æwlekage med flødeskum. Her ramte dagens anden eksklusion mig så, formentlig igen på grund af overdreven iver i forbindelse med madfrembringelsen – man ved det ikke !

Selve aftenen, med Mad og Grand Prix, var ualmindelig hyggelig, og Grand Prix vinderen, Anti Social Media, var på sin vis en fin modvægt til det i høj grad ”social media” som vi nu opfatter DCK som.

Standerstrygning og afrejse foregik stille og fredeligt i løbet af søndag formiddag – behøver jeg næsten sige, at vi glæder os til næste stævne ??

Hilsen
4233 The Møllers – Lisbeth og Jørgen

P2072108

P2072115

P2072116