Vi var ca. 50 deltager i alderen fra 2- 90 år, så DCK er for alle aldersgrupper. Denne gang havde mange taget børnebørn med, hvilket gav et herligt liv på Skamstrup. Det er jo herligt at være på en plads, hvor der altid er en trøstende hånd, hvis de små lige falder, eller ikke lige kan finde ”hjem” campingvogne er jo campingvogne, især i børnehøjde.

Vi havde et par hold det besøgte pladsen for første gang, hvilket også altid er dejligt at der er nye medlemmer der har lyst til DCK fællesskab.

Det viser sig, at billige stævner ikke er så ringe endda, (30kr pro person) vi formåede at kunne bage boller til alle, købe pølser til at grille og brød osv. På det dejlige Skamstrup er der dejlige frugtbuske så der blev plukket skønne kirsebær.

Vi ville ha lavet nogle ture om lørdagen, men vejret var ikke lige udflugtsvejr, men der var så bare hygge på pladsen.

De vi efter 4 dage skulle hjem med 2 børnebørn på 3 og 4 år, ville de ikke hjem, de var ikke færdige med at lege med de andre børn, de havde eller hoppet på hoppebor, trampolin, klatret, og gynget i alle gynger, leget i legehus, spillet bold osv.

Da vi kørte hjem søndag eftermiddag var der mange der ville blive på pladsen, herligt.
Endnu en opfordring er at flere vil lave stævner, selvom der er lidt arbejde i det, så får man som menneske tifoldigt igen.

De bedste hilsner fra Jørn og Pia DCK 2090

9aug 2015 015

9aug 2015 017

9aug 2015 023