2014-04-09 07.21.27 Vi var af sted i uge 27-28. Det var i højsæsonen og hedebølgen.

Triocamp. Ligger i Praha 8. 9 km nord for Prags centrum.
Vi havde fire overnatninger på Triocamp.
Det er en plads med hytter samt plæne for campingvogne og autocampere. Desuden er der en lille restaurant, som er åben fra midt på eftermiddagen. Der er en del skyggefulde frugttræer, som man kan campere under. Toiletbygningen var ikke ny, men pæn og ren. En del af pladsen skråner, så vi måtte have kiler under et hjul. Campingværten har en beskrivelse af 2014-04-09 07.21.34hvordan man kommer med offentlige transportmidler til Prag centrum. Det er let at komme til pladsen, da den ligger lige ud til en stor vej, som dog giver en del støj på campingpladsen.
Vi var af sted alene uden at følges med andre til Tjekkiet og så virkede pladsen lidt for stille.
Prisen for bil, campingvogn med 2 personer og strøm var 184,- inkl. tax og 25% DCK-rabat fratrukket.

 

DSCN2589Camp SOKOL Troja. Ligger i Praha 7. 5 km nord for Prags centrum
Vi havde 2 overnatninger på denne plads, men det var fordi vi betalte ved ankomsten. Der er hostel i forbindelse med pladsen og restaurant lige uden for pladsen. Pladsen virker mest som en overnatningsplads for autocampere. Pladsen er omkranset af træer og nogle enkelte på pladsen. Toiletbygningen er i forbindelse med hostellet. Rent og pænt men ikke nyt. Vi så intet til campingfatter da kontoret var udenfor pladsen. Der var meget stille på pladsen. Meget lidt støj udenfor pladsen. Relativ let at komme ind til centrum. Der var problemer med strøm fra en del af el-standerne uden at problemet blev løst mens vi var der. Prisen for bil, campingvogn med 2 personer og strøm var kr. 202.-inkl. tax

DSCN2724Camp Matyáš

Ligger i Vrane nad Vltavou (Vrane ved Moldau) 16 km syd for Prags centrum
Vi havde 7 overnatninger på denne plads og den blev vor favorit på denne tur.
Pladsen ligger lige op ad Moldau (Vrane) og vi havde en plads med flot udsigt over floden, som er ca 350 meter bred på det sted. Jernbanestationen ligger indenfor gå-afstand. Herfra kører toget direkte til Prag hvortil campingpladsen betalte den første returbillet. Der var fin service med turforslag til seværdigheder og indkøbsmuligheder i omegnen. Toiletbygningen var ren og pæn men ikke ny. DSCN2735Der var en lille restaurant på pladsen med veltilberedt mad. Der var desværre også lidt støj fra pladsens omgivelser. Dels fra en jernbaneoverskæring og dels fra en landevej på den anden side af Moldau. Opkørslen var stejl men ikke så stejl at nogen var blevet hængende der.
Prisen for bil, campingvogn med 2 personer og strøm var kr. 163 pr overnatning inkl. tax. Derudover havde vi 10 % “langtidsrabat”

De bedste sommer hilsner
Jette DCK 4281.