Der var ankomst fra torsdag kl. 11.00 og vejr guderne var med os denne dag, solen skinnede fra næsten en sky fri himmel. Stille og roligt blev campingpladen fyldt op med vogne og eftermiddagskaffen blev nydt uden for i forskellig kaffe grupper.

08-11-2016 11-18-09Fredag kl. 10.00 sang vi vores flad op, i det vi kalder efterårs vejr “Regne og blæst”, men så meget skal der ikke til at slå camping folket ud. Efter stander hejsning, kom Camping mutter, og fortalte lidt om familien som endelig kommer fra Holland, med der var desværre ikke plads til 2 sønnen på gården, så derfor måtte de søge anden veje. Denne vej førte til Danmark, hvor de købte denne gård og med tiden har de tilkøbt mere jord, og er nu oppe på 150 Jersey malkekøer. Selve campingpladsen er kommet til med tiden, fordi familien og venner mangle plads til overnatningen. Der er nu plads til 30 vogne, der er bygget 2 service bygninger, 3 hytter til og ikke mindst en stor fest telt, til fælle spisning i dårligt vejr. Familien har nu været i Danmark i knap 25 år.

Resten af fredage stod på camping hygge, da vejret ikke var til andet. Dog skulle vi lige huske dagens program: Happy Hour, hvor Henning havde sørget for et varmt telt samt malkning i stalden, hvor børnene prøvede at malke og de voksne viste deres håndværk.

Med alle disse oplevelser, sluttede vi dagen af med fælles spisning i det dejlige opvarmede telt.

08-11-2016 11-18-24

08-11-2016 11-18-37Lørdag formiddag nærmer kl. 10.00, stod vi alle klar i vores gummistøvler og var klar til rundvisning på gården. Her fik vi en god rundvisning, hvor der var masser af spørgsmål til bondemandet og rigtige gode forklaringer.

Og den største oplevelse denne dag, var nok at vi oplevede en kalv fødsel, som både store og små var meget imponeret af. Noget som overrastet mange, var at kalven kun har 3 dage med morderen, før den får dække på, og kommer ud i en dejlig boks, med masser af halm.

Af alt det friske luft, var vi alle blevet sulten, så der var fælles frokost i telte. Hvor Henning fortalt lidt om DCK og dens historier, samt var der små gaver til deltagerne.

Tiden flyver jo af sted i et godt selskab, men dagen program skulle jo overholdes. Så dem som havde lyst, forsatte ud til fodring de små kalve og ikke mindst lige forbi den lille nye kalv igen……

08-11-2016 11-19-11

Da mørket begyndte at falde på, kom alle grille frem, da Henning havde sørget for godt øko – kød og pølse, til aftensmaden, tilbehør skulle vi selv medbringe. Tilberedning af det lækker kød, stod vi selv for, som Henning havde skrevet i indbydelse: “HUSK at kvaliteten af grilningen er på eget ansvar”.

08-11-2016 11-19-22

Og kvalitet fik vi. Må indrømme, at vi aldrig har fået sådan et godt stykke kød og en kompakt pølse, som nok have en fedt % under 2 %.

Med fælles aftensmad / hygge og ikke mindst fællessang, sagde vi godnat kl. 23.00. For da var flere allerede gået til køjs, efter alle disse oplevelser og masser af frisk luft.

Søndag kl.10.00 sang vi vores flag ned og takket Ellen, Jørgen, Lillian og Henning, for et knald godt stævne og ikke mindst Gyvelborg Øko-camping for deres gæst fri hed.

Vejret havde ikke været med os, men fællesskabet i DCK kan ingen tage fra os.

Sille, Pia & Keld Brammann

DCK 2457