Vi kørte 132 KM til Snedsted i Thy. Da vi kom til pladsen, kom (Finn) og fortalte hvad vi skulle, han fortalte også hvor solen og vej man kunne vende så man får mest ud af solen. Vi fik CV op i vatter og benene ned, senere begyndt jeg at sætte forteltet op, senere kom Leif og Ingerlise, og de kom til at ligge lige ved siden af os. Hen under aften skulle der stilles op til fælles bord, og der blev snakket på tværs af bordene, rigtig hyggeligt, og der blev udvekslet ferie oplevelser hvor man havde været.

25-10-2017 09-14-02

Vi kørte til Thisted og parkerede nede ved vandet og gik op i byen og så på vinduer, vi havende oppe ved rådhuset pladsen, her var der nogen der spillede musik fra 60en. Det var nogle ældre herre, og man kunne godt høre på den måde de spillede på at det har de gjort i mange år. Nå men at får jo en ende så vi korte hjem igen, og lidt senere var happy Hour kl. 16 Vi spiste i vores fortelt.

25-10-2017 09-14-46

I dag skal vi til de store vindmøller test center, det var en stor oplevelse og vores guide fortalte alt, omkring af vindmøllerne, fra den gang og til nu. Mølletårnet er så stor at den kan parkere en dobbelt dækker bus inde i den. Meget stor oplevelse, Efter en god rundvisning, kørte vi til Thy lejeren hippierne slog sig ned i 60-70er.

25-10-2017 09-15-06

Vi kørte ind til Thisted for at kikke på byen igen, og på torvet var der nogen som spillede, der var musik i hele byen, meget hyggeligt. Så medens vi hørte på musik, gik damerne lidt rundt i forretningerne, da de kom tilbage fandt vi et ledigt bord og fik en krus øl. For det jo dejligt solen skinnede.

Vi tog til Nr. Vorupør og skulle se kirken, som var blevet restaureret og det var flot lavet, der blev fortalt at når det stormede her oppe er det en sand blæser som går ind i murstenene, her efter kørte vi ned til kysten hvor de har lavet et hav bad, der blev også fortalt at når det havde stormet skulle de grave det fri igen for sand, senere tog vi ind for at få noget at spise, og det var nogen store portioner. Bagefter var det hjemtur, men vi havnede lige i nogle forretninger, vi var inde i en jule butik, de havde at omkring julen.

25-10-2017 09-15-24

Dagen var til fri disp. Vi kørte til Klitmøller og kikkede på klitter og på Vesterhavet, der var godt meget sand inde i byen, man kunne også se hvor meget skade, sandet gør på husene som vender mod havet.

Så er alle Thorndal samlet

25-10-2017 09-15-34

I dag skulle vi til Agger og Lodbjerg fyr. Jeg fik da ikke taget nogen billeder i dag ØV!

I dag skal vi til Nordisk folkecenter for vedvarende energi, der var professionel guide som videste os rund. Hun var rigtig god til at fortælle, hun startede med de første vindmøller, som ikke var ret store, og også forskellige udformninger, og frem til i dag hvor de er enorme. Solceller blev også rundet, samt vand opvarmning og de er blevet meget bedre. Kl. 16.30 skulle vi smage på Thy? Kl. 18.30 var fælles spisning, med 2 halve med sild og snaps, samt vores egen mad

25-10-2017 09-15-44

Så er det sidste dag her i Thy, det har været et rigtig godt Træf, og vejret var jo også med os. Så vi skal lige have flaget taget ned.
Se mere på min hjemmeside: www.rejsud.dk

25-10-2017 09-16-08