Vi kørte meget forventningsfuld afsted til Skamstrup for at holde en uges ferie i selskab med andre glade campister fra DCK, en forventning vi absolut ikke blev skuffet i.
Vi så frem til nogle af de aktiviteter som Lisbeth og Kaj havde planlagt, specielt glædede vi os meget til Brorfelde og vi blev ikke skuffet, det var stjerneklart så man kunne se alle stjernetegnene tydelig, jeg får dog aldrig selv lært at tyde dem, men en del af deltagerne havde helt klart styr på dem, personalet på stedet var ikke kun meget vidende om stjernerne men de var også levende fortæller som kunne fast holde gamle såvel som unge, vi var også på en køretur rundt i det vestsjællandske en smuk men blæsende tur hvor vi kom meget langt omkring, og på pladsen var der besøg af firmaet Energig som sælger vindmøller til både og campingvogne hvilket jeg ikke tror på har sin gang på jorden pt. for campingvogne.

Med venlig Hilsen
Flemming Bøgvad