Vel ankommen i løbet af torsdagen og fredagen, var der 22 deltagende enheder – desværre også 2 enheder der var blevet forhindret.

Der var en god start fredag aften med medbragt mad, efterfulgt af et stort Bankospil med masser af præmier, hvorefter kredsen var vært med Gløgg og Æbleskiver og deltagerne hyggede sig rigtig godt i det fælles samvær.

Lørdag formiddag var der standerhejsning, som i øvrigt var rykket lidt frem, så vi alle sammen kunne nå, at besøge det gamle Horsens Statsfængsel, hvor der i anledning af den snart kommende jul, var etableret et ganske stort og flot julemarked i ”fængslets” omgivelser. Det skulle vise sig, at dette var en begivenhed, som efter de lange ”køer” at dømme, dette både da vi kom og da vi noget senere forlod ”fængslet”, var en begivenhed som hele Horsens med opland også havde besluttet at besøge.

Der var ”kaldt” til Julefrokost lørdag kl. 13:30, hvor maden var blevet leveret udefra, nemlig fra Cafeteriakroen i Hampen. Der var virkelig alt hvad der hører til en måske lidt ”gammeldags” julefrokost, men når det så er sagt var det yderst lækkert og veltillavet hele vejen igennem – der var selvfølgelig også et par mandelgaver, som jo hører et julearangement til.
Julefrokosten – har jeg hørt – sluttede i god ro og orden omkring klokken 23:00, hvilket ikke mindst betød, at alle var klar til hjemkørsel efter standerstrygningen søndag kl. 10:00, med diverse takketaler og promovering af et enkelt arrangement, nemlig Modeljernbanen i Struer…

Med ønsket om en rigtig Glædelig Jul og et godt Nytår (Campingnytår)

DCK 699 Janne Kroman og Tonni Hansen.