I et efter Jysk – Fynske forhold forrygende godt vejr, holdt Jylland / Fyn samling på Fornæs Camping i forbindelse med Skt. Hans – en i øvrigt tidligere meget brugt samarbejdsplads for DCK.

Deltagelsen var efter jysk/fynske forhold ganske pæn. Der var 17 enheder incl. gæster, og som jeg oplevede det befandt de sig alle ganske vel. Flere indfandt sig i løbet af torsdagen, hvor der efterfølgende blev fyldt på i løbet af fredagen. En enkelt deltager måtte en ekstra tur til Århus, da fruen havde glemt Beautyboxen.

Sædvanen tro var der standerhejsning fredag aften, med en orientering omkring forløbet, præsenteret af stævneledelsen Gurli og Niels Kristian Jensen (er i øvrigt fastliggere på pladsen) og naturligvis efterfulgt af en hyggelig ”Happy Hour”, hvor snakken / samtalerne gik ganske fornøjeligt, og hvor samtalerne og menings tilkendegivelserne naturligvis også kom rundt om klubbens umiddelbare situation, men alt foregik i god ro og orden og sluttede i fælles forståelse omkring opgaven som sådan.

Lørdag og søndag var der udflugter i området, hvor der blandt andet var mulighed for indsamling af Porseurter, andre var forbi Fornæs Fyr, området Glesborg, Sostrup Kloster (i dag refugie), Fjellerup området, herregården Gammel Estrup med flotte udstilling og udklædte fortællere, der berettede fra dengang, og sidst men ikke mindst turistområdet Bønnerup Strand m.m., hvor der var rig mulighed for indkøb af blandt andet store isvafler og diverse fiskespecialiteter m.m., hvilket der var ganske stort salg i til deltagerne fra Fornæs Camping.
Alle mødte op til lørdagens middag, hvor der blev serveret sild, rødspættefileter og en fin fiskedelle – det hele med passende tilbehør, og alt sammen fik lov til at ”svømme” i snaps, naturligvis indkøbt til formålet. Dette ”møde” varede for manges vedkommende til sidst på eftermiddagen, indtil der var ”Happy Hour”, hvorefter der var afgang til stranden, hvor det store bål var klar og ”midsommervisen” lød gennem højtalerne.

Efter denne oplevelse – vejret var helt perfekt – var der hyggestemning/samling hos nogle sjællænderne, der igen havde fundet vej til et hyggeligt træf hos de Jyske / fynske medlemmer.

Søndag var der sædvanen tro standerstrygning, samt farvel og tak for denne gang, med forhåbentligt snarligt gensyn.

Med campinghilsen
DCK 699 Janne Kroman & Tonni Hansen