DCK er flere ting udover camping og at køre rundt. På DCK Skamstrup foregår der mange ting i løbet af året en mange forskellige stævner og arrangementer.
Mange weekend er der råhygge, og det kan foregå på mange måder, i stedet for som vi som danskere ofte elsker med at spise og drikke, det er bestemt også dejligt. Men vi ved også at det at røre sig også er nødvendigt og en del af et dejligt socialt samvær i trygge omgivelser. Jeg har tidligere gennem 10 år lavet motion/træning med dem der ville være med. Det har jeg nu taget op igen, og alle kan deltage, man kommer bare. Vi træner i 1-1,5 time. Det er noget jeg gerne vil når det passer ind i forhold til andre ting. Så når vi er på Skamstrup og man gerne vil træne så kom og sig til. Det passer for det meste kl. 10.00. Vi er ikke på Skamstrup hver weekend, men tilbuddet er der. løst tøj, og evt. kondisko/inde sko og en flaske vand.
Det er ganske gratis, man hygger sig og får rørt sig.
Både mænd og kvinder og større børn kan være med.

Mange hilsner Pia DCK 2090.