Skal forårstræffet være fyldt med musik, eller skal det bare være en hyggetur med dejlige campingvenner – Kom til festival og tag på luksuscamping på samme tid

Midland Festival er en af Danmarks hyggeligste og mest alsidige festivaler inden for Country, Southern Rock, Folk og Americana og selvfølgelig en masse god musik. Den afholdes hvert år i maj, og der lægges vægt på bredde, gode musikoplevelser og musikglæde fra danske og internationale artister.

Næste år er det weekenden 14.-16. maj (2020) at festivalen afholdes

Festivalen afholdes på Hasmark Strand Camping i Otterup på Nordfyn, så det er centralt i landet. Campingpladsen blev sidste år kåret til Danmarks bedste Campingplads af campisterne. Pladsen har meget at byde på. Alt fra god restaurant og indendørs og udendørs badeland til fantastiske badefaciliteter der sjældent ses på en campingplads. Ønsker man lidt wellness er det også muligt.

Denne weekend kommer dog til at stå i musikkens tegn. Men ønsker man en pause fra musikken, kan man jo slappe af med pladsens faciliteter.

Men frem for alt handler det om god musik, gode oplevelser og masser af hygge.

Vi har lavet et specialtilbud til udvalgte campingklubber i Danmark. Og her er I iblandt.

Festivalen løber er fra torsdag eftermiddag og der er hjemrejse søndag. Der er musik torsdag eftermiddag/aften, det meste af fredagen indtil kl. 23:30, og hele lørdagen indtil 23:30.

Indtil d. 31/10-19 er der special pris på camping.

Normalpris for en Partout billet til alle dage er: kr. 795,- + gebyr

Klubpris for jer for en partout billet til alle dage er: 545,- + gebyr

Tilbuddet gælder kun til d. 31/12-2019, hvorefter prisen igen er kr. 795,-

For yderligere information og rekvisition af rabatkode skriv til: annkarina@midlandfestival.dk

For at læse mere om festivalen: http://midlandfestival.dk