Støt hjerteforskning, samtidig med du går for en gratis hjertestarter til DCK – campingpladsen i Skamstrup, og så får du også lidt motion 😊

Hjerteforeningen har landsdækkende Landsuddeling den 3.maj 2020, hvor man som forening kan gå sig til en gratis hjertestarter, incl. opvarmet skab til opbevaring, samt et års serviceaftale.

Hvis vi kan lave en gruppe, der minimum tilsammen går 15 ruter, hvor der samles ind til hjerteforeningens arbejde, får vi til gengæld en hjertestarter. Så det handler om at give tilsagn om at bruge 2-3 timer den 3. maj i en god sags tjeneste.

Ruterne ligger fordelt i hele landet, så det passer til dem der tilbyder at gå, blot vi meldes ind i den samme gruppe. Alt det praktiske vil vi vende tilbage omkring, når vi ved, om der er interesse for, at vi deltager som forening.

Send en mail med dit navn og din adresse til morgen@image.dk, senest den 1. februar 2020, hvis du vil være med, så sørger vi for det praktiske, når der bliver åbnet for tilmeldinger i Hjerteforeningen.

Har du lyst til at læse mere om Hjerteforeningen og deres arbejde kan du benytte

dette link: www.hjerteforeningen.dk    

Med venlig hilsen

Lisbeth og Kurt Morgen, Holstebro
DCK 4383