I januar mdr. 2020 vil DCKs hjemmeside blive ændret.

Det betyder bla at login vil blive flyttet tilbage på hjemmesiden.
Da webmaster ikke har adgang til adgangskoderne i det nuværende system skal alle igen vælge en ny adgangkode. 
Det kan man først gøre når den nye login boks kommer på hjemmesiden ( så hold øje med den) Når den kommer skal man klikke på glemt password/adgangskode så får man en mail hvor man skal følge vejledningen. Som altid hvis det drille så kontakt webmaster henriette@dck.dk

Det nye betyder også alle stævner bliver flyttet over i place2book hvor man betaler med betalingkort men det samme. Der er en billetgebyr som medlemmerne kommer til at betale det er den billigste måde at gøre det for DCK. Løber man helt sur i det så husk du ALTID kan kontakte webmaster og få hjælp henriette@dck.dk.

I en tid vil siden være lidt forvirrende mens vi skifter fra det ene til det andet men det håber jeg i kan bære over med, jeg tror på det hele nok skal blive bedre.

Den lukkede del af hjemmesiden håber jeg på bliver nemmer at komme ind i, når det er færdig.

Der vil stadig være adgang til dine medlems oplysninger så du kan se hvilken oplysninger vi har på dig. Det er vigtigt at hvis du skirfter mail adr at du retter det og giver webmaster besked.

Pga den nye forenings struktur bliver vores mail liste ændret. Alle medlemmer vil derfor modtage en mail via mail listen, her vil man s får mulighed for at sige nej tak til mail hvis man ønsker det.

Med venlig hilsen

Webmaster