Kære læsere af Foreningen Skamstrup og Omegns nyhedsinformation,

Nu starter det første projekt i Skamstrups lokalplan:

Jeg Michael Lysgaard ønsker at starte: ”Projekt Skamstrups Fælles Køkkenhaver”, der giver muligheder for at styrke vores selvforsyning med fødevarer. Men lad os begynde i det små. Jeg er uddannet væksthusgartner, og brænder for min have. Jeg har 70m2 drivhus og masser af jord som jeg vil dele med jer sammen med min professionelle erfaring. Udgifterne, opgaverne og udbyttet deler vi. Vi mødes hver tirsdag på Skamstrupvej 41 til ”fælleskøkkenhave”. Så finder vi i fællesskab ud af hvad vi vil have i jorden og hygger med hinanden unge og gamle, store og små.

Vi mødes fra kl. 16.30 og aftaler fra gang til gang om vi skal lave lidt let mad. Første mødedag er tirsdag den 11. februar, hvor Cecilie og jeg laver en stor æggekage som vi serverer rugbrød til. De følgende tirsdage er vi hovedsagelig i drivhuset hvor vi har tørvejr lys og læ.

Giv mig et ring eller send my en sms eller e-mail om du kunne tænke dig at deltage på tirsdag den 11. februar. Din deltagelse på tirsdag er ikke nødvendigvis en bekræftigelse på, at du også ønsker at deltage fremover. Det er fuldstændig op til dig selv at beslutte.

Med blomstrende hilsner

Michael Lysgaard

Plantemageren Drift ApS

Skamstrupvej 41