Onsdag den 5. februar, i dag starter vinterferien med DCK kreds Øst, vi skal have gjort den sidste rengøring af campingvognen ind- og udvendig, der skal sætte varme på, køleskabet tændes.

Torsdag den 6. februar, så skal der læsses tøj, mad i køleskab og fryser i campingvognen, i bilen skal der lige en ekstra flaske gas, lidt drikkevarer skal man vel også have med og ikke at forglemme mit fotogrej, så burde alt være klart til afgang fredag.

Fredag den 7. februar, afsted kl. 0900, ikke til Skamstrup men til Østsjællands Camping Center hvor vi skal have lavet noget ved vores brede skuffe, LMC fabrikken har udsendt en reparations vejledning for brede skuffer da disse kan have en tendens til at den hidtidige låsning af skufferne kan knække, dette er sket for os, heldigvis ville de hos Østsjællands Camping Center foretage reparationen mens vi venter, efter reparationen kører vi videre til Skamstrup hvor vi ankommer omkring frokost tid, mens Bente lufter Bella stiller jeg vogne på plads og der hilses på dem der allerede er ankommet til Skamstrup, aftensmaden indtages sammen med øvrige campister i klubhuset.

Lørdag den 8. februar, i dag starter vinterferien for alvor, vi skal nemlig til nytårsfrokost, alle enheder har en ret med til 4 personer, så mon ikke der var mad nok, rigelig endda, og heldigvis flere forskellige retter, man kan jo altid være nervøs for at alle har stegt frikadeller, der kun 2 slags og de var ikke ens, det samme gjaldt mørbradbøf, det blev en lang hyggelig eftermiddag hvor man rigtig kunne mærke at DCK Kreds Øst ikke bare er en campingklub, nej det er medlemmernes klub, og klubhuset danner en fantastik ramme til at fremme klubånden, hen under aften gik vi, Bente og jeg, ned til vores vogn.

Søndag den 9. februar, igen i år var der ”krav” om Ludoturnering, der blev spillet ved 4 brætter med 4 personer ved, vinderne ved de enkelte brætter gik så videre til den endelige finale, lad det hermed være slået fast at undertegnede måtte kæmpe hårdt mod 3 modspillere som havde besluttet sig for at jeg ikke skulle vinde, gad vide om de 3 andre også havde det på samme måde, under spillet var der ved alle bordene høj latter og kraftige udbrud om snyd og bedrag, men mon ikke når regnskabet bliver gjort op så var det de rigtige vindere.

Mandag den 10. februar, efter en stormfuld søndag dag/nat er solen nu kommet frem og dagen er fri disposition, vi skal have hentet gas, den ene flaske gik tom i nat, hurra for vores Truma DuoControl, efter at have hentet gas i Jyderup til en efter Sjællandske forhold billig pris, kørte vi tilbage til Mørkøv hvor vi var i Butik Aase som havde udsalg, der blev dog ikke købt noget i denne omgang, så i Netto efter dagligvarer, tilbage til pladsen hvor vi indtog vores frokost, resten af dagen gik i selskab med øvrige DCK-er på pladsen samt i klubhuset.

Tirsdag den 11. februar, tidlig op da vi skulle køre til Sorø hvor vi skulle på museum, Sorø museum er en del af Vestsjællands museum som er en sammenslutning af flere museer, se mere på www.vestsjællandsmuseum.dk her fik vi en rundvisning af museumsinspektøren, rundvisningen beskæftige sig med Sorø igennem tiderne, det vil nok blive for meget at gennemgå hele museumsinspektørens gennemgang her, men det kan anbefales at besøgende i Vestsjælland, gerne med ophold på Skamstrup Campingplads at man tager til Sorø og besøger museet, Sorø Akademi, samt Akademihaven hvor man virkelig kan komme til at opleve historien, Sorø`s historie hænger uhjælpelig sammen med Hollberg, Ingemann og ikke at forglemme H.C. Andersen.

Turen til og fra l Sorø gik ind over det Vestsjællandske hvor Kaj og Lisbeth havde samlet en masse af landsdelens historie. *(Se nedenstående links til de steder vi passerede)

Dagen sluttede med fællesspisning i klubhuset hvor alle hyggede sig til lidt hen på aftenen.

Onsdag den 12. februar, dagen er til egen disponering, vi kørte en tur til Roskilde da Bente skulle bruge noget garn til sin hobby, strik og hækling, vi var inde i forretningen HOBBII som virkelig kan noget med garn og tilbehør til håndarbejde, på hjem vejen var det lige tid til lidt indkøb af diverse madvarer i Mørkøv, vejret i dag pt. byger i en tætte strimer, dagen sluttede med at alle mødtes kl. 1830 til fællesspisning med medbragt mad, ingen tvivl vi hygger os trods vejret.

Torsdag den13. februar, så blev det tid til faste ”rundvisning” i det vestsjællandske med Lisbeth og Kaj so rundviser, vi kom helt ud langs kysten og vi passerede flere spændende og interessante steder, det var egentlig planlagt at vi skulle rundt Reersø men grundet en ”træsko” mand som også havde øl smagning blev ruten ændret, og da der samtidig var en aftale om at undertegnede skulle vise hvad www.trafikinfo.dk kunne indeholde af interesse for os som campister. Desværre er det ikke muligt for mig at noterer alle de informationer som Kaj kom med undervejs hvilket jeg er ked af, men vi blandt andet rundt ved Vesterlyng, Røsnæs og Asnæs *(Se nedenstående links til de steder vi passerede)

Fredag den 14. februar, dette er dagen hvor børn og barnlige sjæle glæder sig, vi skal nemlig i cirkus Arena.

Turen til Slagelse hvor Cirkus Arena har deres vinter kvarter gik endnu engang af snoede veje i det Vestsjællandske hvor Kaj endnu engang underholdt os med små historier fra lokalområdet,

Cirkus Arene er absolut stedet for børn og barnlige sjæle, min vurdering er at selv om der foregår meget vil den største oplevelse være i selskab med børn da de rigtig kan komme til og opleve Cirkus tæt på.

Lørdag den 15. februar, dagen i dag var egentlig planlagt som en ”fridag”, men da turlederne skulle til barnedåb og hvad der er mere interessant nemlig risiko for stormvejr søndag så ”afkortes” træffet med en dag og flaget hejses ned kl. 10:00 således at de jyske deltagere ikke bliver fanget på denne side af broen.

Vi benyttede den forkortede vinterferie til at pakke og liste hjem til Elmevej så vi kunne pakke ud og komme i gang med rengøringen da skal afsted til Herningmesse om torsdagen.

Selvom vi har haft meget regn og blæst så det været en herlig tur med gode oplevelser samt et fantastisk samvær med de andre turdeltagerer.

*(Se nedenstående links til de steder vi passerede)

Bjergene i Odsherred – Vejrhøj, godset Drønnerup, den fredede Bromølle Kro, Kattrup Gods, Strids Mølle, den 12 km store Tissø, Birkegaardens Haver, Zengarden.

Der ligger på pladsen i klubhuset i Skamstrup mere udførlige rutebeskrivelser som medlemmerne kan tage og bruge som køre vejledning.

Hilsen

Flemming Bøgvad

Medlem 4787