A35 Sindal Camping & Kanoudlejning, Hjørringvej 125, 9870 Sindal.  

www.sindal-camping.dk

  • DCK Vest har fornyet samarbejdsaftalen med Sindal Camping og igennem den fornyelse, fundet nogle fælles ønsker for et fortsat godt samarbejde.
  • Sindal Camping er i dag en meget veldrevet 4-stjernet campingplads, hvor renlighed og orden sættes i højsædet. Pladsen er beliggende centralt i det nordjyske – mellem Hjørring og Frederikshavn. Denne beliggenhed giver rige muligheder for at udforske regionen, med den del af Øst- og Vestkystens mange seværdigheder og oplevelser.
  • Her er nogle af mulighederne, nemlig Danmarks næststørste statslige dyrehave Slotved Skov Dyrehave lige over for pladsen,  Ocenariet i Hirtshals, Uggerby å med kanoture og muligheder for at fiske, Ørnereservatet i Tversted, Sindal Mølle, Rubjerg Knude Fyr som er blevet flyttet 80 m. i 2020 og Mosbjerg Landbrugsmuseum, dette blot for at nævne nogle af mulighederne, afslutningsvis skal det dog ikke glemmes, at en evt. endagstur til Skagen eller måske Læsø, er andre af de mange muligheder der byder sig.

Flere kan findes på bl.a. pladsens hjemmeside under Turistinformation. Det skal lige nævnes at pladsen har rabataftaler på nogle af attraktionerne.

  • Det kan varmt anbefales at besøge denne plads og blive nogle dage, med de mange muligheder der findes i denne del af Danmark.
  • Den fremtidige aftalte pris gælder i perioden for – 1 januar til 30. juni og igen fra 18. august til 31 dec.

Prisen er aftalt til Kr. 150,- kr. pr. døgn for 2 personer + evt. hund, samt 4 kWh. strøm og bad. (ekstra strømforbrug, afregnes med kr.3,50 pr kWh.)

  • Dette betyder, at prisen mod forevisning af gyldigt DCK kort, også er gældende i helligdagene i de pågældende perioder, altså Påsken, St. Bededag, Kr. Himmelfart og Pinsen.
  • OBS! Seniorrabat 60+,

Ved minimum 5 overnatninger (- juli md) er prisen aftalt til kr. 125,00 for 2 personer inkl. bad + EL som afregnes med kr. 3,50 pr. kWh. (NB! Perioden 1-12. aug er stadig højsæson og her er prisen kr. 155,-)

OBS! dette tilbud også gælder resten af året ved 5 overnatninger. Inkl. helligdagene.

Her finder du alle relevante informationer og billeder fra pladsen, samt nogle af de mange muligheder der er i området med udgangspunkt fra pladsen.

 

  • DCK 2870 Leif Christian Sørensen / DCK 699 Tonni Hansen

 

OBS !

  • I Højsæsonen ultimo juni til ca. medio aug. gives der 15% rabat alene på overnatningsgebyret, ligesom der ved mindst 8 overnatninger ligeledes i højsæsonen, ydes der hele 20 % rabat på overnatningsgebyret, som dog så skal betales ved ankomst.