I weekenden 21 – 23 august, var en stor del af medlemmer fra hele landet samlet til Hyggetræf” på Kerteminde Camping, dette træf løb af stablen i samvær med flere nye medlemmer og ligeledes gæster – Nye medlemmer blev det også til på dette træf.
Der var ankomst i løbet af fredagen, men der var af træfarrangørerne lavet en god aftale med pladsen, hvilket måske var en af årsagerne til, at der var godt fremmøde allerede fra torsdag af.
Fredag var der traditionen tro standerhejsning og herunder orientering om forløbet af dagene.
Lørdag morgen var der for de morgenfriske badning i vandet lige uden for pladsen, en dejlig oplevelse og start på en ny dag. – Vandet var denne morgen særdeles indbydende, hvilket også var gældende for vejret.
Efter morgenmaden var der nu afgang indtil byen, hvilket foregik både til fods, på cykler og for de sarte sjæle i bil.
Da vi alle så var samlet inde i byen, førte Anne Lise Borkner rundt i den ældre bydel og langs vandkanten med de gamle flotte huse over til statuen af Amanda fra Kerteminde.
Nu skete der det som ofte sker nemlig, at for dele af selskabet indfandt der sig en smule tørst, hvilket der var råd for, inden turen på forskelligvis gik tilbage mod pladsen, hvor det nu var blevet tid til et langbord med frokost.
Efter en lille lur var det så tid til ”Happy Hour”, hvorefter tiden til endnu et langbord havde indfundet sig, hvor det udleverede mad efter en tur på grillerne blev indtaget. Ved bordet gik snakken lystigt og der var god stemning. indtil det blev sengetid endnu engang.
Søndag morgen var der stadig et hold friske badere, som tog turen i vandet, som nu godt nok havde tabt lidt af temperaturen i forhold til lørdag morgen, men nok en passende forfriskning, da turen som sædvanligt gik hjemad efter standerstrygning og diverse annoncering af kommende træf hos Kreds Vest.
Der skal herfra lyde en stor tak til arrangørerne familien Schøidt Hansen og familien Borkner, de havde jo ingen indflydelse på det vekslende vejr.
Med venlig campinghilsen og på gensyn ude i landet.
DCK 699
Janne Kroman og Tonni Hansen.
(billederne er fra Lisbeth S. Hansen og Tonni Hansen)