Sindal camping i det nordjyske havde stillet et kæmpe telt til rådighed til fri afbenyttelse selvfølgelig med sikkerhed for at Corona reglerne bliver overholdt.
15 vogne havde meldt deres ankomst i løbet af weekenden dvs. 30 personer og teltet måtte huse 50 personer så ingen problem.
Lørdag var obligatoriske info dag og resten af dagen sparkede vi dæk og hyggede.
Søndag guidede campingfatter os rundt i Dyrehaven (DK’s næststørste statsdrevne dyrehave) vi var heldige at opleve krondyret med den store opsats komme løbende ud fra skoven meget tæt på hvor vi stod. Turen var på ca. 6 km i et meget kuperet terræn. Belønningen for det hårde arbejde var klar da vi kom tilbage i form af lidt koldt til ganen serveret af Anne-Lise og Leif.
Vi mødtes senere til en lille frokost og efterfølgende fællesspisning om aftenen i teltet. Det blev i øvrigt en tradition de resterende dage.
Mandag kørte vi til Bindslev gamle elværk med den enorme fisketrappe. Turen gik også forbi Lykkegård ( de to kræmmerfyrer fra TV) sluttelig forbi fiskehandleren i Tannisbugt hvor der gik mange fiskedeller over disken.
Tirsdag var vi delt op i to grupper hvor vi hhv. kørte til Hirtshals museum og Tårnby GL. købsmandgård dette for at holde os inden for Corona reglerne. Hirtshals museum er i dag kendt for deres Bjesk (meget sund krydset snaps) hvor ingredienserne bliver hentet i strandklitterne hvor den dengang og nu afdøde meget populære sygeplejerske Signe opfandt mange forskellige opskrifter.
Købmandsgården har i dag et aktiv smedeværkstedet hvor der smedes som i gamle dage i øvrigt som dengang DCK 265 Bent Madsen var lærling så det er længe siden.
Onsdag kl. 9.30 afgang til Rubjerg Knude fyr. Fyret med de store overskrifter da det blev trukket 70 m længere ind på land på en slags rulleskøjter en bedrift den lokale murermester Kjeld Pedersen stod for. Nogen skulle efterfølgende ud at se på klude og sko andre bare gør det vi er bedst til nemlig at slappe af.
torsdag var vi nogle der ville se Nordsø oceanarium i Hirtshals. Et fantastisk sted med 10.000 m2 under tag og et 6000 m2 udendørsanlæg. I anlægget er der mange forskellige akvarier med lige så mange forskellige danske fiskearter men den store attraktion er det kæmpe akvarium hvor den store klumpfisk hvor en kampvægt der kan komme op på 2300 kg. Boltre sig sammen med et utal af forskellige fiskearter. Anlægget bliver sikret af en 41 cm tyk plexiglas plade og 10 store vandfiltre sørger for det rene vand. Kl. 11.00 var vi heldig at opleve fodringerne af gråsælerne livligt fortalt af fodermesteren fra muset.
Fredag var dagen til fri afbenyttelse. Der var aftalt at der blev bestilt stjerneskud og is til alle (mod betaling naturligvis) som skulle fortæres om aftenen. Kl. 20.00 var der ro i teltet der var jo vild med dans. 🙂
Lørdag var pakke sammen dag. Nogle tog en tur til Hjørring hvad i øvrigt varmt kan anbefales. De nye medlemmer Lotte og Ole var benovet over den modtagelse de havde fået og kvitterede med det helt store kagebord akkompagneret med en dejlig portvin “ mange tak for det” det smagte dejligt.
Søndag kl 9.30 var tiden kommet til den obligatoriske standerstrygning. Farvel og tak for et fantastisk stævne det gjorde i virkeligt godt Anne- Lise og Leif CH. og Janne og Tonni
Mvh.
2601 Lisbeth og Michael