I weekenden 13. – 15. november var der oprindeligt planlagt en arbejdsweekend på DCK Øst’ campingplads i Skamstrup. Nye skærpede Coronarestriktioner hindrede desværre, at vi kunne gennemføre stævnet som ellers planlagt. Men…… flere gode medlemmer – 20 ialt –  mødte alligevel op og tilbød deres hjælp.

 

Det var – og er en fornøjelse, fordi man går aldrig forgæves, når der skal laves noget på pladsen.

 

Lørdag morgen blev arbejdet uddelegeret så alle kunne komme i gang med en opgave. Der blev arbejdet intenst i snart sagt alle kroge – både inde og ude.

Vi fik blandt andet ryddet op og gjort rent i klubhuset sorteret en masse inventar, lavet en del el og lys i containere, flyttet om og ryddet op, så der nu kan skabes udlejningsfaciliteter i den ene container, skabt orden i kaos i en anden container, ryddet op ved legehuset, vasket træværk og gynger på legepladsen, ditto i flaskegården, ryddet op i underskoven øst for klubhuset, brændt grene af på bålpladsen, ryddet dele af området for blade, ordnet flagstænger så de nu igen er fine hvide og forsynet med nye snore, rengjort slåmaskiner o.s.v.

 

Vi kan nu gå vinteren i møde med orden i huse og på arealer.

 

Tusind tak for indsatsen til alle, som deltog, og ikke mindst tak for Jeres gode humør og indstilling til det at være en del af et fællesskab.

 

På Skamstrupudvalgets vegne

Med venlig hilsen

Kaj Rasmussen