Selv om det først er den 27. maj 2021, at vi skal i Dyrehaven for at opleve Tolkiens Hobbitten, så er det nu, man skal købe billetterne.

Vi har kun billetterne til rådighed til og med den 2. januar 2021.

Men denne festlige aften for børn mellem 6 år og 106 år er jo også en glimrende julegaveide.

Det er selvfølgelig sin sag at købe en billet til Hobbitten den 27. maj 2021 for så at opdage, at modtageren af gaven slet ikke kan den aften.

Vi har derfor helt ekstraordinært besluttet, at billetter købt fra og med den 8. december 2020 til og med den 26. december 2020 ( 2. juledag) kan afbestilles og refunderes til og med 1. januar 2021 (nytårsdag).

Det gøres ved senest 1. januar at sende en mail til ost@dck.dk  med besked om afbestillingen. Oplys medlemsnummer, hvilke billetter, som er omfattet af refusionen, samt registrerings og kontonummer.

Det gebyr, som opkræves af Place2Book, kan vi ikke refundere. Men udgiften til gebyret vil så være den eneste omkostning.

Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange medlemmer vælger at tage med os til en festlig aften i Dyrehaven.

Mon ikke vi alle trænger til ekstra store oplevelser til den tid, hvor vi forhåbentlig har lagt det værste af den frygtelige pandemi bag os?

Teaterchef på Det Kongelige Teater Kasper Holten har i forbindelse med  den aktuelle nedlukning udtrykt det bedre, end vi selv kan:

Det var faktisk vildt at vi klarede den så længe på Det Kongelige Teater

og som et af de sidste store teatre i verden kunne spille opera, ballet og skuespil i stort format for publikum. Men i overmorgen stopper det så… for en stund. For fanme nej om det skal få skovlen under os. Vi er snart tilbage, og det bliver os der vinder på den lange bane, corona! Kunsten er nemlig også en slags vaccine vi løbende har brug for – mod håbløsheden, ensomheden og følelsen af meningsløshed” .

 

239 Dorthe og Leif Hansson

2115 Mette Mølgaard og Martin Serup

Foto:Det Kongelig teater.