Kredsens årlige generalforsamling og samling foregik, grundet de kendte restriktioner, noget forsinket i weekenden 17 til 19 september på Vestbirk Camping. 

Der havde været plads til flere medlemmer til generalforsamlingen, hvor der var et morgenbord uden omkostning og med nok til alle, når blot man havde tilmeldt sig til denne del.    

Til festaftenen var der fra dele af bestyrelsens side, lagt et stort arbejde i et arrangement, med alt serveret på et fuldt opdækket bord, efterfølgende uden opvask – 1 glas champagne til velkomstdrink, 3retters menu med et glas portvin til desserten – og egne drikkevarer resten af aftenen. Ligeledes var der naturligvis sørget for levende musik, leveret af MH-onemanband, som der allerede er entreret med til kredsens næste generalforsamling d. 19. marts 2022, ydermere havde musikeren lavet aftale om optræden af sønnen, der har været deltager i X Faktor.  Det kunne afslutningsvis konstateres, at det havde været en rigtig fin aften, med høj aktivitet på dansegulvet og godt humør blandt alle medlemmerne, inden der blev sluttet af med ”sku gammel venskab rent forgå” 

Lidt malurt kom der i bægret dagen efter, da man måtte lægge øre til klager over en alt for høj pris, men hvor der blot kan spørges om, hvor man får et sådant komplet arrangement for kr. 200,- per person.  

I forbindelse med en generalforsamling, vil der være jubilarer og afgående bestyrelsesmedlemmer, som bliver hyldet. 

   

• Tilstede var en 40 års jubilar DCK  723 Finn Christensen, samt et par der havde 10 års jubilæum DCK 4130 fam. Lindgaard Johansen  

• Afgående bestyrelsesmedlemmer var DCK 2947 Anne Lise Borkner og kassereren med sekretær DCK 2870 Anna Lise og Leif Christian Sørensen

Ikke tilstedeværende jubilarer: 

• 10 år. DCK 4124 Finn Stokbæk, DCK 4141 Jørgen Pedersen, DCK 4156 Kai Larsen.

• 25 år. DCK 2156 Bente Helner, DCK 2547 Dirk Frahm, DCK 2672 Jan Notler, DCK 2970 Jesper Katborg

Med venlig campinghilsen

DCK 699 Janne Kroman og Tonni Hansen

OBS!Reserver allerede nu d. 19. marts 2022, til årets og kredsens generalforsamling, da vi der bl.a. skal vælge ny kredsformand.