Tak til manøvreholdet.

Som formand for kreds Øst er det magtpåliggende for mig at sende en stor tak til instruktører og det store hold af hjælpere i forbindelse med det netop afholdte manøvrestævne. Det skulle jeg naturligvis også havde gjort ved flaghalingen, men mine tanker var stukket af med mig. Flemmings flotte kørsel og guld for 10 gang og de mange år stævnet har været afholdt løb gennem mit hoved og i et øjeblik glemte jeg alt om at jeg faktisk er formand, jeg beklager.

 

For 38 års siden fik DCK mulighed for at arrangerer et manøvrestævne på parkeringspladsen i Tisvilde, Det var et mangeårigt DCK medlem som skaffe os de kontakten til kommunen. Vi havde tidligere anvendt skiftende steder men ingen var rigtig egnet, det kræver tros alt meget plads. Den nye mulighed gjorde at det hele fik et mere proff. Tilsnit. Vores instruktører er uddannet der gør oplevelsen for dem som kører meget bedre. Stævnet er et stort arrangement at få på benene. Det er ikke kun de mange timer om lørdag og søndag de er på banen, der ligger også megen planlægning bag, sidst men ikke mindst er der nogle som tager fri for arbejdet for at afvikle stævnet.

De første år i Tisvilde var tilslutningen så stor at der var kamp om pladserne for at komme med. Vi var flere gange tæt på 100 deltagere og det forsatte faktisk i en åre række, men med tiden har det aftaget noget, og det er meget ærgerligt.

Manøvrestævnet er et af kredsens vigtigste stævner og derfor burde vi alle holde fast og huske at komme, ingen er blevet for dygtig til manøvrekørsel.

Vi skal alle huske at når vi bevæger os rundt på campingpladserne og taler med andre campister så nævn manøvrestævet altid, bemærk at ingen andre klubber kan tilbyde noget tilsvarende. Her gør DCK en forskel som er værd at bemærke.

Leif Hansson

formand

 

 

 

GULD for 10. GANG til

DCK 2253 Flemming Sørensen                           

 Manøvreteamet ønsker tillykke.