Efter at have fulgt dieselpriserne i et stykke tid, blev det alligevel besluttet at aflægge Camping Mitte et besøg, en plads vi ofte har været på, men som Covid 19 var med til at lægge lidt på køl. Det hjalp også nok lidt at Påskens aviser med diverse tilbud var landet i vores postkasse og her var det ikke mindst gas til en rigtig billig pris hos en af udbyderne gjorde det ganske attraktivt, når der stod 3 flasker i garagen.

Vel ankommen torsdag aften og på plads blev valget, at starte i den nærmeste butik. Hvorefter der stod Harrislee på programmet og man skal være ganske godt forberedt omkring alle tilbuddene, da det naturligvis også er ganske nemt at komme galt afsted. Et enkelt eksempel var O.P. Andersen snaps (naturligvis til naboen), her kunne man købe 0,7 ltr. for kr. 100,- men på hylden neden under stod 1 ltr. til kr. 95,-, så vær opmærksom, men da vi nu var kørt turen, blev det alligevel til lidt i bagagerummet.

Lørdag tog Janne en tur med fam. Tornbo til Flensborg nogle timer og aflagde bl.a. gågaden m.m. et besøg, men var naturligvis hjemme til en velfortjent aftensmad med lidt vin til. Lisbeth og Michael som var ankommen i løbet af fredagen, hvor vi samledes til aftensmad i vores ”lille ” rundsiddegruppe. Næste dag efter en tur i svømmehallen, blev Lisbeth hjemme til en tur med hunden og Michael og mig tog en lørdagstur til Harrislee (nu var der kunder i butikkerne) endnu en gang, for at handle lidt mere, da vi havde modtaget en lille ordrer fra Danmark og Lisbeth og Michael der jo har en autocamper – uha til indkøb – her valgte Michael, at tage en tur med mig for at handle engang.

Camping Mitte ligner vel sig selv, har ikke været der i to år grundet Covid19, lidt ændringer er der dog kommet, det er eksempelvis slut med det ”gratis” morgenbad i det ellers dejlige opvarmede bassin frem til kl. 10:00 (koster nu kr. 20,-), ligeledes er der indført ”skridtgang” for biler på pladsen – 5 km. – en hastighed hverken bilens speedometer eller GPS kan fange, hvilket så bevirkede, at der blev uddelt en ”skideballe” til mig, da farten nok havde være 10 km., men der var ikke mange børn, men de mente det, for pludselig bankede det på døren, hvorefter en mand forklarede mig omkring hastigheden på pladsen og jeg havde naturligvis nok også kørt for stærkt.

Som det nok kan ses af billederne, var vejret ikke det bedste, så det blev besluttet at køre hjem af i løbet af søndagen efter nogle dage i godt selskab, men det er PT. nok ikke indkøbsturene /priserne der trækker sydpå.

Med venlig campinghilsen

DCK 699 Janne Kroman og Tonni Hansen.