Vinterferie i Sverige uge 6 i 2021 (Aflyst)

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 06-02-21 - 13-02-21
00:00

Kategori


Vil Du på Vinterferie i Sverige uge 6 i 2021 ???
CC’s Rikscamping Tandådalen/Sälen. (www.caravanclub.se/tandadalen)

Er aflyst

• Skulle der være nogle DCKere , der kunne tænke sig, at deltage i et minitræf på ovennævnte plads i uge 6 /2021. – (fra lørdag d. 6 feb. til lørdag 13 feb. dvs. – 7 overnatninger, lavsæson), vil det være godt med en hurtig tilkendegivelse.

• Flere DCKere har været på vinterferie på pladsen, og derved opdaget hvor dejlig vinteren er på dette skønne sted, med passende mængder sne, gode muligheder for gå-/vandreture i området, og for Dem der ønsker det, udfoldelse på diverse skityper på områdets mange løjper og langrendsspor, safariture på snescotere, gokartrace på isbane med pigdæk, tur med hundeslæde, indtagelse af varm chocolade med vafler i en hyggelig svensk hytte, ligesom et spændende besøg i en vejkirke også vil være en mulighed, dette og meget andet, men i vid udstrækning op til den enkelte.

• Vi indretter os på pladsen med en bar lavet i sneen, hvor der hver dag ved ca. 16 – tiden bliver afholdt ”Happy Hour” med egne drikkevarer, ligeledes har det været muligt i de sidste par år, at låne ”Storstugan” (fællesstue) for indtagelse af den af hver især medbragte mad og drikkevarer til et par timers hyggeligt samvær.

• Pladsens beliggenhed er ca. 500 km. fra Göteborg for Dem der kommer fra Jylland /Fyn.

• Dette blot lidt inspiration til en spændende uge i sneen, for De der tilmelder sig, vil der blive tilsendt yderligere information. Der skal forventes et lille reservationsgebyr (ren forudbetaling), men ellers ingen gebyrer.

• Tilkendegivelse – om ønske for deltagelse af hensyn til eventuel yderligere reservation.

• Al henvendelse omkring turen til:
DCK 699 Janne Kroman & Tonni Hansen
tonni.hansen@outlook.dk
mb. 26 89 60 40.