Prag 2018

Vi nærmede os uge 42 i 2018. Vi skulle på efterårstur til Prag i Tjekkiet. Det var vores første tur til landet, så vi var lidt spændte, og ikke mindst glædede vi os til at opleve helt generelt. Vi tog hjemmefra torsdag eftermiddag ugen før og overnattede...

Påske tur til Hamborg 2017

Pladsen   Den gamle bydel i Lauenburg Le rufer Miniature wunderland var en stor oplevelse i det små Skibselevatoren i Scharnebeck var en imponerende oplevelse Påskeæg efter alle kunsten regler...

Lang Eftersårstur til Sverige 2016

Svensk efterårstur

Vi havde længe gået og glædes os til efterårs turen til Sverige. Vi havde taget campingvognen med på arbejde så vi hurtig kunne kommer af sted, det blæste en del så det var spændende om broen var lukket. Det var den ikke men der var massiv modvind, det var der forøvrigt hele vejen op til campingpladsen som ligger ved byen Olofström.

Turen til Harzen set gennem nye medlemmer øjne

Vi kørte hjemme fra fredag d. 9 oktober for at sætte kursen mod Harzen hvor vi skulle tilbringe vores efterårsferie, vi kørte fra Langeland omkring 8.45 for at hente vores campingvogn i Bøjden hvor den havde stået for en eftersæson og så med færgen dernede fra kl 11.

Påsketuren 2015

Turen til Alsace
Vi vil gerne sige tak til arrangørerne, af påsketuren til Alsace, Karin, John, Lisbeth og Kaj. Vi havde glædet os til at møde foråret i Alsace, men vejret er arrangørerne jo ikke herre over.

DNS-Pinsetreff 2014

DNS – Pinsetreff, ble denne gang arrangert for 44. gang. Vertskap i år var Sverige, og treffet ble avholdt på Lassalyckan camping i Ulricehamn. Fra Danmark møtte det 4 enheter, fra Norge kom det 12 og fra Sverige stilte det 16.