Skamstrup Camping

Dansk Caravan Klubs Campingplads er beliggende på Sjælland ca. 80 km fra København.

DCK Skamstrup Camping er en klubplads. Det betyder, at dem, der arbejder med pladsen er ulønnede medlemmer. Du kan derfor ikke forvente samme serviceniveau som på mere kommercielle campingpladser.
Ud over medlemmerne af DCK tilbyder vi adgang for medlemmer af DCU, de nordiske søsterklubber, Back to Nature og Aktive Campister.

Vi kræver, at du er i besiddelse af et godkendt campingpas.

Med venlig hilsen
DCK kreds Øst

Som medlem af DCK kan vi tilbyde dig at bruge vores plads hele året igennem til en særdeles favorabel pris.
Vi kan også tilbyde dig en spændende fritid med gode arrangementer på pladsen – både for børn og voksne.
Der bliver året igennem afholdt stævner og hyggeweekender på pladsen. Hvis du kan lide at tale om camping og hvad der hermed følger af godt kammeratskab og selskabelighed, er dette klubben og campingpladsen for dig.
På billedet ses vores informationshus, det er her du skriver dig ind når du ankommer på pladsen. Det er også her du får den bedste betjening, nemlig selvbetjening.Husk at afregne når du forlade pladsen.Ved informationen findes yderligere information om hvordan alting virker på pladsen.
Når du har indskrevet dig kan du så selv vælge, hvor du vil ligge på pladsen. Der er kun nogle få regler der skal overholdes, her er nogle af de vigtigste:Man kan maksimalt ligge 3 uger på samme plads. Træktøjet skal vende ud mod vejen,
3 meter brandreglen skal overholdes.
Året igennem afholdes der arrangementer på pladsen. Der afholdes blandt andet påsketræf, midsommerstævne, temaarrangementer så som vikingetræf, fugleskydning, kræmmermarked, vinsmagning og nytårstræf.