Skamstrup Camping

Dansk Caravan Klubs Campingplads er beliggende på Sjælland ca. 80 km fra København.

Pladsen er kun  for medlemmer af DCK.

Medlemmer af DCU, Back to Nature

Medlemmer af CC Sverige – NCC Norge – SFC Finland er også velkommen på pladsen

Hvis du kunne tænke dig at være medlem, så kom og besøg os.

Pladsen drives af et ulønnet team af DCK-medlemmer – Driftudvalg.

Som medlem af DCK kan vi tilbyde dig at bruge vores plads hele året igennem til en særdeles favorabel pris.
Vi kan også tilbyde dig en spændende fritid med gode arrangementer på pladsen – både for børn og voksne.
Der bliver året igennem afholdt stævner og hyggeweekender på pladsen. Hvis du kan lide at tale om camping og hvad der hermed følger af godt kammeratskab og selskabelighed, er dette klubben og campingpladsen for dig.

  På billedet ses vores informationshus, det er her du skriver dig ind når du ankommer på pladsen. Det er også her du får den bedste betjening, nemlig selvbetjening. Der skal betales for overnatning og strøm senest søndag kl. 11.00 til vagthavende udvalgsmedlem.Ved informationen findes yderligere information om hvordan alting virker på pladsen.
  Når du har indskrevet dig kan du så selv vælge, hvor du vil ligge på pladsen. Der er kun nogle få regler der skal overholdes, her er nogle af de vigtigste:Man kan maksimalt ligge 3 uger på samme plads. Træktøjet skal vende ud mod vejen,  >Er græsset kørefast, er der mulighed for at placere sin campingvogn på langs med yderkredsen af pladsen, men kun langs skoven.
3 meter brandreglen skal overholdes.
  Året igennem afholdes der arrangementer på pladsen. Der afholdes blandt andet påsketræf, midsommerstævne, temaarrangementer så som vikingetræf, fugleskydning, kræmmermarked, vinsmagning og nytårstræf.

Dette er bare en lille del af alle de ting der sker på pladsen.