O-løb

Her midt i september, afholdte kreds Sjælland et orienteringsløb, med start og mål på Skamstrup Camping.

Langfarts stævne/ dele erfaringer på DCK på Skamstrup campingplads den 16-18 sept. 2016

flagVi, Jørn og mig Pia DCK 2090 har aldrig været bange for at kaste os ud i nye og flere stævner. Vi tager ofte sydpå om vinteren, og valgte derfor at afholde et stævne om netop dette. Vi begyndte i 2008 at køre til Spanien om vinteren og efterhånden synes vi der var rigtig meget at dele med andre. Vi havde fået en del materiale fra Camping Vilanova Park, i Vilanova i La Geltru som ligger ca. 70 km. Syd fra Barcelona, og 2500km fra vores hjem i DK.

Sommerstævnet på DCK Skramtrup fra den 6.-9. aug.

Skamstrup viste sig fra bedste side solbeskinnet, og alle græsarealer havde Henrik slået, så der var ikke et græsstrå der lå skævt. Hanne bød alle velkommen ved infohuset, og Jørn og jeg gjorde det man nu skal som stævneledere. Det er jo noget med at været lidt alle vegne og prøve, at gøre det så alle får en god weekend.

Lidt om Hobbystævnerne.

Så har vi haft nok det ca. 15 Hobbystævne på DCK Skamstrup. Det er jo fantastik man på et tidspunkt sammen med andre DCK’ere får en bærende ide, hvilket man må sige vores mange hobbystævner er. Vi afholder fast 2 Hobbystævner på Skamstrup.