Campingpladsanmeldelse: Daler Camping

Hvidstrengvej 4, Daler, 6280 Højer, Tlf.: 74 78 30 26

v/ Nickel og Jens Jensen, besøgt d. 27.8 – 29.8 og 2. – 5.9.2012

                                                     

Daler Camping                                        clip image004

Daler Camping                                                     Indkørsel

Er det fred, ro, skøn natur, landlige omgivelser, højt til himlen, dejlige værter og på rette tidspunkt; dahliaer i massevis, stære der samler sig, viber i flokke og svaler, der fodrer deres unger for øjnene af dig, så er Daler Camping ved Tønder lige noget!!!

clip image006Lige efter indkørslen ligger der til venstre et indianer-telt, hvor Jens tænder op i grillen kl. 18. Der er borde og stole, så man medbringer kun sin mad og service. Bagved igen er der køkkenhave, hvor man kan være heldig med værtens hjælp, at købe nyopgravede kartofler og andet grønt. Og i kanten mod naboens mark, har Nickel sat masser af dahliaer, som man frit må plukke af som hjertet begærer. Til højre for indkørslen ligger privatboligen for campingværterne og i forlængelse af den, er faciliteterne, som er meget fine. Der er:

 

    clip image008                clip image010         

   Køkken                                                          Køkken

clip image012                 clip image014
Vaskeri                                                          Spisestue

clip image016          

Badeværelse og også toilet.

Pladsen har kun plads til ti enheder! Der blev i 2004 søgt om lov, til at udvide arealet, men efter OTTE år, fandt kommunen ud af, at svaret var nej. Se indslag her http://www.jv.dk/artikel/1413238

clip image018

, og så synes vi at alle oplevelserne på Daler Camping var meget dejlige!

clip image020Men vi have også fantastiske fugle oplevelser. Svalerne fløj omkring hele tiden, for at fange føde til deres unger, som sad rundt omkring og ventede på mor og far! Vi så flokke af viber, som var ved at samle sig til rejsen sydpå. Og vi så og hørte hundredvis af stære, som allerede nu var ved at samle sig. Faktisk så vi et micro ”sort sol” med et par hundrede fugle, lige efter vi var ankommet, inden kameraet kom frem, men vi så masser af stære der ”snakkende” sad og fouragerede eller fløj i større eller mindre flokke:

 

clip image022

Lige i nærheden findes Tønder, Møgeltønder, Højer Sluse, Vidå Slusen marsken, Tyskland og meget andet.

Daler Camping er en dejlig plads, som vi meget gerne vil vende tilbage til. Det siges, at man faktisk kan se sort sol fra pladsen – bare det, er et besøg værd. Men vi er sikre på, at pladsen er et besøg værd, på alle årstider!

Camping hilsen

Sanne og Søren Christiansen

DCK 2175

clip image024