Vores oplevelser i forbindelse med
“Fugleskydningsstævnet” i Resenbro.

Vi ankom til “Jyllandsringen” fredag hen på formiddagen, og da vi ikke havde mere end de ca. 12 km. derud, kunne vi nå at drikke formiddags- kaffen inden solsejlet skulle op, og frokosten indtages i det gode vejr.

 

Der var allerede kommet 3 vogne om formiddagen, og resten lidt efter lidt hen over middag, 11 i alt, vi blev placeret nogenlunde samlet, så vi synede af lidt mere på det store flotte “Sibirien” areal. Et rigtigt DCK Campingareal i vores øjne.

 

Resten af dagen gik med hyggesnak rundt omkring, og forberedelser til morgendagens Fugleskydning, og Henning og jeg gik ruten igennem til søndagens natur-travetur, så var vi sikre på ikke at lede nogen på Vildspor.

 

Lørdag var der standerhejsning, samt indbetaling af stævnegebyr  kl. 9.30

og kl. 10 skød vi så selve “fugleskydningen” i gang.

 

Der var afsat et hjørne nede i bunden af pladsen, til selve skydningen, og så kunne alle sidde rundt om stedet, og følge det hele i sikker afstand.

 

Vi var rigtig heldige med vejret, og det hele forløb i go’ ro og orden, så det endte med at den “kære fugl” blev noget perforreret efterhånden som de forskellige dele blev nedskudt.

Og det gik som det skulle, “Fuglekongen” blev fundet, og vi fik det hele afviklet lige til frokosttid.

 

Derefter samledes vi alle til frokost i “det grønne” det var rigtig hyggeligt, i det gode vejr.

Som et nyt tiltag på stævner, var det så meningen at lave kræmmer- marked, dvs. hvis man havde noget “campinggrej” man ikke havde brug for mere, kunne det tages med, og der var så mulighed for, at andre kunne erhverve noget til “kræmmerpris” .

Det blev så igangsat kl. 14  og der blev samlet en del grej, som også blev

beskuet og kommenteret, med det resultat at der alligevel blev omsat en

hel del, til gavn og glæde for såvel købere som sælgere.

 

Da vi ikke var flere end elleve deltagende vogne, lavede vi eftermiddags- kaffen ude på pladsen, ved at stille bordene i rundkreds, så alle kunne se og høre hvad der foregik, det var et andet godt tiltag, som hermed er givet videre.

 

Om aftenen mødtes vi i samlingsstuen, med den medbragte mad mv. og da tiden var inde, måtte vi til det alvorlige, nemlig med udnævnelse til skytterne, samt overrækkelse af præmie til “Fuglekongen” og Diplomer til alle de heldige/dygtige skytter som blev som følger.

 

<pHøjre vinge: DCK 2404 Harry Rosgaard efter 17 skud

Venstre vinge:DCK 2664 Alex K. Jepsen efter 19 skud

Halen: DCK 907 Peder Larsen efter 27skud

Hoved DCK 2684 Egon Nørregård efter 27 skud

Bryst: DCK 2646 Gert Lang efter 33 skud

Så FUGLEKONGEN efter dette års skydning blev hermed.

DCK 2646 Gert Lang.

Stort TILLYKKE til alle vinderne.

Klokken 23 sluttede vi af efter en hyggelig og dejlig dag.

 

Søndag kl. 9.30 gik vi tur i omegnen af campingpladsen, nemlig ud til et rigtig flot område, med Rhododendron-buske på størrelse med parcelhuse, helt fantastisk må det være når de er i blomst, men det må vi jo ha’ til gode til en anden gang.

 

Vel hjemme igen, var det tid til at stryge standeren kl. 11 og få sagtfarvel og tak for denne gang. Men vejret var så godt, at de fleste valgte at spise frokosten med i det grønne, inden det atter gik hjemad.

 

Hermed en stor TAK til alle deltagerne, for nogle hyggelige dage sammen med jer, på Jyllandsringens Camping.

 

DCK 2664 Lykke & Alex Kramme Jepsen.

 

3-en myretue af de store  dem var der ogsa flere af

4-aben  omrade i skoven med lymg i blomst

5-Udsigt fra camping pladsen over Resenbro og Gudenadalen

6-Langbord sondag

 

Foto: DCK