Fredag:

Efter en køretur på ca. 45min. ankom vi til Skamstrup som en af de første.Der var ikke kommet ret mange men vi fik sat vognen på plads, noteret ankomsten og gik derefter en tur op til fælleshuset for at se på forholdene.Der var tændt op og varmen bredte sig rundt i huset.

 

Vi var en del som havde arrangeret røde pølser med brød så da kl. var 18:30 sad alle og guffede i sig af den danske nationalret. Bordene var vendt til langbord og man gik iblandt familierne og lånt af hinanden af ketchup, løg mm.Senere på aften spillede vi bingo med John som opråber, alle havde købt plader og sad koncentreret og holdte øje med deres tal. Gevinsterne var af forskellig kaliber, så der var til både voksne og børn.Super arrangement med gode stikbemærkninger på kryds og tværs over bordet.Flere gik hjem med gevinster der iblandt os selv. (Utrolig man skal tage helt til Skamstrup for at have held i spil).

 

Lørdag:

Efter standerhejsning gik alle ned og gjorde sig klar til fastelavn. Stort set alle havde et eller anden ide og havde i deres gemmer fundet nogle sjove, spændende og festlige udklædninger frem.Tina havde stillet sig til rådighed og sminkede både børn og voksne som ønskede det.Det var utrolig livagtigt og der skal falde en kæmpe tak til sminkøren.Da alle var færdige gik vi i gang med tønden som modvilligt til sidst gav op og lod børnegodterne falde til jorden. Freja blev kattedronning og Amalie blev kattekonge. De voksne forsøgte sig også med tønden og efter et par omgange fald den til jorden og Tina blev her kattedronning og Kristian  blev kattekonge. Efter at billederne af hhv. konger og dronninger var blevet taget, blev der serveret kaffe og fastelavnsboller.

 

Vi mødtes igen til fælles aftensmad hvor vi havde lavet flæskesteg, rødkål, kartofler, sovs samt en dejlig dessert som var citron/appelsinfromage.Det var rigtig hyggeligt og der blev snakket rundt om bordet til ud på natten.

 

Det skal samtidig siges at der var blevet gjort klar til børnene i hytten hvor de sad og så MGP.Der var rigtig mange børn med denne gang og de forstod at hygge sig med sodavand, slik, chips. Blandt vores unger snakkes der stadig om stævnet og om hvornår de kan være sammen med de andre børn igen.

Dette må siges at være god reklame og man kan kun opfordre familier med børn /børnebørn at bakke op omkring arrangementer hvor det er børn som er i centrum.

 

Søndagen gik med oprydning og stævnet sluttede med sang og flaget ned.

 

Der skal fra os lyde en tak til alle som deltog og gjorde stævne til en uforglemmelig oplevelse for alle aldre.

 

Fam. Mantzius DCK nr. 4044

 

 

Foto: DCK