Så er vi hjemme igen efter en skøn sommerfest på Skamstrup med to meget trætte børnebørn, men de har selv meldt os til. Allerede da vi var til fugleskydning lød det fra Rebecca og Mille, mormor og morfar har I husket at melde os til sommerfest ? Det gjorde vi så naturligvis.

 

Dagen oprandt og Mille og Rebecca var mere end klar med store forventninger til sommerfesten.

 

De blev ikke skuffede.

 

Allerede efter standerhejsningen fredag aften spillede vi banko med megen sjov og hygge og ikke mindst mange fine præmier.

 

Børnene, hvoraf flere kendte hinanden fra tidligere stævner, fandt hurtigt sammen ved et bord hvor de fordrev ventetiden med kortspild.

 

Lørdag morgen klokken 9.00 mødtes vi til fælles morgenbord og selv om man havde lyst til at sidde og hygge sig et stykke tid med den dejlige morgenmad, gik det ikke for vi måtte allerede i gang med alle de spændene lege klokken 11.00.

 

Vi blev delt op i hold og så gik vi ellers i gang med aktiviteter som ” Sumpen”- ”Trillebør ræs”-” Tovtrækning”- “Minefeldt” og ”Kroket” . Det hele blev afsluttet med at kaste vandballoner efter holdlederne.

 

Ingen rigtig DCKèr vil undvære en dejlig frokost med hvad dertil hører. Så vi måtte holde en pause da vi var nået ca. halvvejs gennem legene ( Det trængte vi også til – især os halvgamle ).

 

Efter frokost forsatte vi til sidst på eftermiddagen, men børnene havde endnu ikke fået nok så de startede den vildeste vandkamp. På lang afstand kunne vi høre, at det var ret sjovt.

 

Så var den grillede gris a`la porchetta med masser af dejligt tilbehør blevet færdig, – og det betød fællesspisning i klubhuset. Selvfølgelig havde Christina og John som sædvanlig sørget for skøn mad til os alle. Efter spisningen rykkede folk udenfor i det skønne vejr, hvor snakken gik lystigt til ud på de små timer.

 

Tusind tak for en skøn weekend skal lyde til alle Jer, der har knoklet for, at vi andre kunne nyde det.

 

Rebecca & Mille

Ester & Bent

DCK 265

 

Foto: DCK