Kreds Fyns Kr.Himmelfartstævne og Fugleskydning løb af stabelen fra den 9 – 12 maj på Møllegårdens camping på Thurø. Med opbakning fra 26 vogne.

Det blev et rigtig godt stævne med nogenlunde vejr det regnede ikke i dagtimerne hvor vi havde aktiviteter.

Vi startede med indkørsel om onsdagen og alle vogne var ankommet inden kl. 23.00.

Vi havde standerhejsning onsdag aften kl. 19.45 og bagefter var der stævne indbetaling.

Torsdag havde vi så den store konkurrence dag hvor vi startede kl. 10 med gummistøvlekast og pistolskydning

Vindere af damernes kombinerede konkurrence blev:01-06-2013 08-36-38

1. DCK 2130 Marianne Andreassen
2. DCK 2089 Karin Olsen
3. DCK2960 Susanne Katborg

Vinderne af mændenes kombinerede blev:

1. DCK 3286 Leif Syhler  
2. DCK 2960 Henning Katborg 
3. DCK 2970 Jesper Katborg 

Efter endt støvlekast og pistolskydning blev der lavet langbord hvor vi kunne nyde det gode vejr og noget god mad, så vi var klar til fugleskydningen der startede kl. 14.01-06-2013 08-37-03

Vinderne af året fugleskydning blev som følgende:

H. vinge. DCK 4124 Finn Stokbæk 86 skud
V. vinge. DCK 2960 Henning Katborg 23
skud Halen.  DCK 2329 Andre Kristiansen 81
skud Hovedet. DCK 4124 Finn Stokbæk 16 skud
Fuglekonge 2013 DCK 2605 Jørgen Jørgensen  78 Skud

Fra Kredsen skal der lyde et stort tillykke til alle vinderne og der var stor glæde over at vandrepokalen var kommet i hænderne på en fynbo igen.  

Kl. 16.00 var der så happy hour hvor man frit kunne forsyne sig med øl vin og chips. Der blev 01-06-2013 08-37-23desuden brugt lidt tid på at slå 10 tommer søm i men klodsen var temmelig sej. Kl. 19 var der langbord hvor man nød det fine vejr til ved 22 tiden.

Fredag Kl. 10.00 var det planlagt at man kunne få afprøvet sin momentnøgle og dæktryks måler i Teknologisk Instituts Kalibreringsbil hvilket der var flere der benyttede sig af, og der blev livligt debatteret måleresultater og Per fik forklaret deltagerne vigtigheden af at man får spændt sine hjul korrekt og at man kører med det korrekte dæktryk, og det gik det meste af formiddagen med og bagefter var der igen langbord. Resten af dagen var til fri rådighed og vi samledes kl. 19 i Campingpladsens hal til fællesspisning og præmieoverrækkelse. Forinden viste campingejer Knud Albertsen hvordan man servicerer campister på Fyn ved at vores borde og stole blev afhentet af Campingfar og kørt op i hallen, hvor der desuden var stillet en kasse blomster til rådighed som vi kunne bortauktionere og efter en hyggelig aften kunne vi trætte gå til ro.

Lørdag var der ellers mulighed for at komme ud og spille minigolf i Smørmosen men dette var der ikke interesse for, så lørdagen var til fri rådighed hvor mange besøgte Svendborg hvor der jo altid er torvedag om lørdagen

kl. 15 hvor der igen var happy hour og sømslåning hvor der igen var øl vin og vand samt chips til alle og vi havde fundet en bedre klods at slå sømmene i så det gik meget bedre. Kl. 19 var der igen fællesspisning i hallen.

Der skal lyde en stor tak Preben og Bjarne for at de ville spille for os det var rigtig hyggeligt. Søndag kl. 10 var der standerstrygning med farvel og tak for denne gang. Tak for jeres store opbakning og så har vi lovet Knud at vi vil opfordre jer til at gå ind på www.moellegaardenscamping.dk og skrive i pladsens gæstebog hvilket vi håber at der er mange der vil gøre

01-06-2013 08-37-45