Efter alle var kommet samledes vi til standerhejsning kl. 19.30, fik besøg af “Campingfatter” med et velkommen, drøftede følgende dags muligheder og hver til sit, for friske at samles kl. 09,30 lørdag, ingen var i tvivl, der var en valfarten til opholdsstuen, (nogle af drengene valgte friheden der hjemme) her var alt i opskrifter, færdige tasker, skåle, lysestager m.m. og færdige modeller til at se efter, og rigelig hjælp til at undervise og materialer til at bruge af. I drengenes afdeling var der alt til fiskeri (fluebinding) meget hyggelig og alle interesseret i hinandens ting (men meget svært at efterligne de flotte færdige ting).

Vi havde svært ved at gå til frokost fra kl. 12 – 13, derefter kilede alle på igen opslugt af vore kreative evner, var lige ved at glemme kaffen, men ind blev der båret “Pæretærter med flødeskum som Else havde bagt, meget lækkert (tak for det).

Hjem til gryderne, – der var fællesspisning kl. 18.30 hvor vi hyggede os til nær på midnat, en dejlig dag der er værd at gentage.

Standerstrygning kl. 10.00 søndag alle enige om en dejlig weekend rigere.

DCK 609 Inge & Peder

DSC 7274

DSC 7276

DSC 7278

DSC 7287

DSC 7289

DSC 7290