Det var et skønt syn der mødte os ved ankomsten, pladsen lignede en femstjernet campingplads, græsset var nyslået og der var ikke et for langt græsstrå omkring træ og el standere.
Der var pænt med vogne selvom de ikke alle var beboet. Pladsen strålede en i møde. John Olsen suste rundt med græsopsamleren så vi ikke fik alt det nyslået græs ind i vognene. Fredag havde vi den sjældne oplevelse at vi kunne sidde og nyde ankomsten af de øvrige deltagere. Jeg mener der var 22 familier som deltog og der var masser af børn og unge. Jørn og Ellen fra Jylland deltog også,
Ja, det er rygtedes at der er noget at komme efter på SKAMSTRUP.
Der kunne sagtens havet være mange flere, men nu er det jo ikke antallet af deltagere der afgør om det bliver et godt stævne. Jeg tænker bare på alt det de er gået glib af. Det kan de så tænke over til næste år.
For stævnet stod de “tre musketer” Henrik, Benny og Jan, men de var ikke alene der var en sværm af hjælpere, ønsket til at nævne dem er tilstede, men jeg vælger at undlade så glemmer jeg ingen.
Der var sygdom blandt de personer der stod for maden men andre kom til, i det hele taget var der den intense DCK ånd over hele stævnet.
Fredag formiddag var flere i gang med at sætte telt op, der skulle sættes lidt op til ringridder-cykling for børn og voksne. Der skulle fremstilles 2 fugle og bagvægge til fuglene. Der skulle forberedes til Støvlekast.
Den gode slagter Jan kom med kødet og maden skulle forberedes, der skulle også bages, aktivitet over hele linjen.

Fredag aften lyder gongongen, så er der tid til samling, vi bliver orienteret om de mange aktiviteter der er mulighed for at deltage i. Samme aften er der banko, både almindelig og denne jyske udgave, ståbanko. Der var pæne sponserede præmier. Det blev en festlig aften med højt humør, jeg tror klokken blev mange for nogle.
Lørdag klokken 10.00 går det så løs, de unge og de store børn skyder med pile gennem et lang rør, de har fået deres egen fugl at skyde på, det styres med fast hånd af Laura.
De voksne skød efter deres egen fugl og det var ikke let, vi skød og skød for at ramme højre vinge, først når der blev indsat flere hjælpe programmer ind i form af at afstanden blev mærkbar forkortet gik der hul på bylden. Men så gik det pludselig for hurtig og straks blev afstanden øget igen alt sammen under stor munterhed.
Nu skulle man tro at man skulle stå og vente til det blev ens tur, nej nej.
Det var opsat en træstub hvor man kunne muntre sig med de øvrige deltagere i at slå søm i.
Jeg mener det hedder spir i den størrelse. Det er mit indtryk at de fleste mener de er bedre end de var, men underholdende er det.
Når fuglekongen var fundet var der pause så vi kunne få lidt at spise.
Efter frokost var der ringcykling. Her gjalt det om at havde spist rigeligt sigtebrød. Der var mange gode og konkurrencen var hård. Både unge børn og voksne deltog.
Der var pæle kast, noget af en udfordring,
Endelig var der støvlekast, det foregik på den måde at støvlen skulle kastes ind mellem på sine egne ben og hen over ryggen, det er bare svært. Mange støvler havnede det helt forkerte sted.
Jeg håber der er andre der har styr på de mange vindere.

Efter en velfortjent morfar var vi klar igen det det store festmåltid. Det skulle have været klokken 18.00 men den kender vi alle, grillen driller lidt så klokken blev vist 19.oo men pyt. Maden var god.
Der var et “KING SITE” buffet med tre slag kød og der var rigelig at det. Meget flot. Og så var der kaffe og kage. Det er vist kun i DCK det kan lade sig gøre for kr. 40.-

Søndag formiddag kunne vi så hale flaget efter et flot stævne. Vi brugte resten af søndagen til at komme til kræfter igen før vi kørte hjem.

En stor tak til alle jer som har ydet en indsat.

239 Dorthe og Leif