Holme Å Camping blev opstartet i 2002 og har alle moderne faciliteter med swimmingpool, egen 12 hullers Krolf bane, hoppepude, mooncars, Gratis Wi-Fi m.m. Pladsen er beliggende i udkanten af Hovborg, midt mellem Kolding og Esbjerg, i et fantastisk naturområde. Lige uden for pladsen er der rigtig mange muligheder for fiskeri her løber Holme Å, med Kyst til Kyst stien som følger Å dalen eller Put and Take søen 500m fra campingpladsen, I gå afstand fra pladsen ligger ikke mindre end 3 store frit tilgængelige plantager: Hovborg Plantage, Baldersbæk Plantage samt Klelund Plantage. Klelund Plantage blev i oktober 2010 formelt til ”Klelund Dyrehave”, hvor der tilbydes helt særlige naturoplevelser på heden og i skoven. I hele området er der rigtig mange muligheder for vandre og cykel-ture og en mangfoldighed af dyre og planteliv, bl.a. en rigtig stor bestand af kronvildt. Derudover er der ikke langt til Legoland, Lalandia, Løveparken i Givskud samt Danmarks ældste by Ribe(35km) og mange andre forlystelser. Pladsen er en rolig familieplads med opvarmet swimmingpool til alle, der ønsker hygge og afslapning rolige omgivelser, men hvor der også bydes på masser af muligheder i naturen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen

Marianne & Ove