Lidt tilbageblik på camping året med DCK generalforsamling og træf.

Vi startede året, med generalforsamlingen, som samtidig med at være generalforsamling, også var et godt træf.

Vi forsatte med Kr. himmelfartstræf i Thyborøn. Som også var det den store oplevelse. Ledet af Finn og Elin. Vi var heldige med rigtig fint vejr, så vi fik rigtig meget at, bl. a. hvordan en skidtfisk kutter er indrettet og lidt fiskehistorier. Vi var også på togtur med den lokale, vi besøgte krigsmuseet fra 2. verdenskrig m.m. Også dette træf kender tegner alle DCK træf, at de bygger på godt samvær, samtidig også til priser hvor ALLE kan være med.

I efteråret fortsatte vi med træf i Karup hvor vi skulle ha set flyvestationen, men p. gr. a. øvelse blev der lukket for det, men vi fik set fly museet m.m. og en bunker indvendig, (godt man ikke skulle sove der). Det var igen en rigtig go og oplevelses rig træf. Tak til Henning og Lilian

Vi tog også lige et smut og til Kalø træffet, for at gense det man så på lejrskole i ens ungdom.( for at se, om man kunne huske det), altså Kalø slots ruin. Og derefter en rundtur i Mols bjerge, hvor vi besøgte det højeste sted med udsigt lagt omkring. Alt i alt og en social og hyggelig træf, som også Henning og frue stod for, Håber der kommer mange af den slags fremover.

Vi sluttede året med et ØKO træf ved Nr. Snede. Hvor der er besøgs landbrug, gårdbutik, B og B. samt camping til ca. 30 enheder, vi fik rundvisning i Jersye stalden, Var heldig at opleve en fødsel. (desværre var kalven dødfødt). Det sker i ca. 3 % for talte landmanden, som i øvrigt er indvandrer i fra først i 1990.erne. Vi fik serveret steak og pølse af fra gårdbutikken, som vi selv skulle tilberede.
Det smagte rigtig godt og vi havde en rigtig hyggelig aften i teltet, dog med lidt vand i håret, fra loftet p.gr.a. gas varme, alt i alt en virkelig god tur, som var tilegnet nye træf campister óg børnene.

Vi vil hermed sige DCK tak for et rigtig godt og hyggeligt camping år.

Birgit og Ernst Storgård
Skærbæk
medl. Nr. 4365

DSC 1309

DSC 2059

DSC 2075

DSC 2172

DSC 2181

DSC 2201

DSC 2206.NEF

DSC 2240.NEF

WP 20160506 10 14 12 Pro