Når I besøger Skamstrup Forsamlingshus lørdag den 10. november 2018 vil Forsamlingshuset byde velkommen til det første af forhåbentlig mange musik- og markedsdage.

Forsamlingshuset har åbent fra kl. 10 til kl 14, og der vil være linedance, musik, udstillinger med evt. salg af malerier, trædrejning, arbejde med væv, strikkeri, flydende urter, kreativ børnebord, sten og ler, pileflet mv.

Det er borgere fra Skamstrup og omegn- eller personer med en eller anden form for tilknytning til Skamstrup – der viser deres færdigheder på standene.

Dagens program er:

Kl. 10.00: musik- og markedsdagen åbner
Kl. 11.30: linedance
Kl. 13.30: musik og sang v/Arthur Hecht
Kl. 14.00: musik-og markedsdagen lukker

Der vil være mulighed for at hygge sig med en kop kaffe/te og kage, eller en sandwich- en pølse m/brød skyllet ned med en øl eller vand, der kan købes til en billig penge.

Vi håber rigtig mange, der modtager denne mail, vil stikke hovedet indenfor i Forsamlingshuset denne dag for at vise deres støtte og interesse for et nyt tiltag, som vi håber kan blive et tilbagevendende arrangement i Forsamlingshuset.

Vel mødt i Skamstrup Forsamlingshus til en god og spændende dag, hvor I er meget velkomne til at tage familie, venner, naboer m.fl med.

På Foreningen Skamstrup og Omegns vegne,

Leif