Julestævne på Vestbirk Camping 2019

I weekenden d. 22 – 24 nov. afholdt kreds Jylland / Fyn det årlige Julestævne med besøg af 27 vogne og ”deres” indhold.

De første vogne, hvilket var halvdelen, ankom allerede om torsdagen, til en måske vejrmæssigt lidt fugtig plads, men det foruroliger jo ikke de rigtige campister. Resten af truppen ankom i løbet af fredagen, hvilket for de flestes vedkommende, gav mulighed for at spise en lille frokost, af de medbragte ”klemmer”, hvilket der var mulighed for igen fredag aften hvor der, efterfølgende blev afholdt et ret så omfattende ”pakkespil”, hvor aftenen sluttede med en gang dejlig varm ”hjemmelavet romgløgg” med masser af dejlige æbleskiver med tilbehør.

Vejrliget lørdag og søndag var i tørvejrets tegn således, at de personer der ønskede at besøge, det ganske omfattende julemarked i det gamle Horsens Statsfængsel, havde rig mulighed for det, da standerhejsningen var lagt til kl. 9,15, nok med pligtskyldig hensyntagen til samlingspunktet, som nok var ”Julefrokosten” der var berammet til kl. 13,30. Julefrokosten er og var et ganske overdådigt ”måltid”, som også af den årsag tog helt hen til kl. ca. 17,30, dette inden vi fik os spist igennem alle lækkerierne.

Alle ventede naturligvis også i spænding på, at vores kredsformand kom tilbage med ”godt nyt” fra mødet med DCK’s landsstyrelse på Skamstrup, da alle ligeså naturligt var dybt interesserede i, hvordan mødet var forløbet.

Med venlig campinghilsen og rigtigt Glædelig jul, samt et spændende Godt Nytår til alle klubbens medlemmer.
DCK 699 Janne Kroman og Tonni Hansen.

Foto: Preben Baltzer dck 2610