I ugen og weekenden op til Sct. Hans, samledes hele 34 vogne til et grundet Covid19, aflyst Sct. Hansstævne på Fornæs Camping lige nord for Grenå.

Det var et rigtigt godt arrangement, hvor det må siges, at være ganske fantastisk, at DCK kan samle så mange enheder fra både Øst og Vest i den givne situation.

Vejret var der ikke meget at klage over, da solen skinnede ”næsten” hver dag lige bortset fra lørdag, hvor medlem Niels Kristian Jensen med hustru, havde sørget for en ”lille” anretning med fiskefrikadeller og fiskefileter og naturligvis remulade og citron, dette til at hygge med lørdag middag.

Den ”lille” anretning blev grundet vejret lige den dag, indtaget primært på pladsens overdækkede samlingssted, men grundet det store antal personer, hvor også mange af pladsens øvrige gæster deltog, var der en del der indtog herlighederne i forteltene / vognene.

Lejrchefen havde beklageligvis fået forbud mod bålafbrænding, da det jo ikke var den rigtige Sct. Hans aften, hvorefter et fint initiativ var opstået således, at der var grillpølser og forfriskninger, samt kaffe og kage uddelt / udskænket ved ”samlingsstedet” igen om aftenen, hvor der ligeledes var underholdning nogle timer af et ”band” fra omegnen, der spillede musikken, som lige passede til det tilstedeværende publikum.

DCK’erne og mange af pladsens øvrige gæster havde en god aften under de givne rammer, for et Coronaaflyst stævne.

Der var naturligvis også en del udflugter under samværet til bl.a. Gjerrild og ikke mindst Bønnerup strand, hvor der var flere deltagere, der lige skulle prøve om der var ændringer i fiskefrikadellerne og ikke mindst indholdet i de ganske store isvafler.
Kan afslutningsvis lige nævne, at klubben også på Fornæs Camping fik nye medlemmer, efter det hyggelige samvær.

Fremtidig samarbejdsplads: (en plads der varmt kan anbefales, se mere på – www.fornaescamping.dk)

Det nye lejrchefpar, kom med et godt DCK tilbud i forbindelse med opholdet.

Den fremtidige pris for ophold for DCKere på Fornæs Camping er aftalt til Kr. 125,00 pr. enhed, plus eventuelt elforbrug. (bad og køkken minus ovnene er inkluderet)
Man kan ikke reservere plads online til den pris, ligesom man skal forevise DCK medlemskortet.
Den aftalte pris gælder dog ikke i Påsken, Bededagsferien, Kr. Himmelfart, Pinsen og naturligvis i de syv uger med skoleferie.

Med venlig campinghilsen og tak for mange hyggelige timer.
DCK 699 Janne Kroman og Tonni Hansen.
(billedmateriale af Preben Baltzer og Tonni Hansen)